Radio Mania

Divertisment

[VIDEO] “Something Just Like This” – Manele la concertul Coldplay de pe Arena Națională

[VIDEO] “Something Just Like This” – Manele la concertul Coldplay de pe Arena Națională
Coldplay - Babasha - Arena Nationala - 12 iunie 2024
Foto: Captură video

Un cântăreț de manele, identificat ca Babasha, a urcat pe scenă miercuri seara, în timpul concertului Coldplay de pe Arena Națională din București.

Publicul l-a huiduit imediat după ce acesta a spus: „În seara asta încercăm să spargem niște bariere”, relatează un reporter G4Media prezent la eveniment.

Improvizație în Mijlocul Concertului

În deschiderea concertului au cântat alte două trupe anunțate oficial, iar momentul cu Babasha a avut loc în mijlocul spectacolului, ca o improvizație.

Chris Martin, solistul Coldplay, a povestit anterior publicului cum, înainte să ajungă în România, a căutat artiști locali pe trenduri muzicale și a descoperit mulți artiști talentați.

El a afirmat că singurul avantaj al trupei sale este geografia, fiind din Marea Britanie, dar că există artiști minunați în toată lumea.

Reacțiile Publicului

„La concertul Coldplay s-a huiduit pentru că s-a cântat o manea. Mulți sunt supărați pe huiduitori! Fiecare ascultă ce vrea, dar oamenii aia nu au plătit bilet ca să asculte manele”, a scris un participant la concert pe Twitter.

„Mă așteptam să se întâmple multe la un concert Coldplay, dar niciodată să ascult manele”, a comentat un alt spectator de pe Arena Națională.

Juma de stadion, poate mai bine, îl fluieră pe BABASHA, locul 1 în Trending pe YouTube. Chris Martin s-a gândit să facă o faptă bună, invitând un artist de manele, spunând că avem multi artiști buni în România. Riscant, pentru publicul de aici. Păreri?“, a scris un alt utilizator pe Facebook.

Concluzie

Momentul neașteptat al concertului Coldplay de pe Arena Națională din București a stârnit reacții diverse din partea publicului.

În timp ce unii au fost nemulțumiți de prezența unui cântăreț de manele, alții au criticat reacția celor care au huiduit.

Această situație subliniază diversitatea gusturilor muzicale și importanța respectării preferințelor publicului plătitor.


Sursa: G4Media