Radio Mania

Breaking News Interne

[VIDEO] Incendiu la Gara de Nord – București

[VIDEO] Incendiu la Gara de Nord – București

Incendiu la Gara de Nord – București
Un membru al grupului „Info Trafic Bucuresti si Ilfov” a anunțat pe grupul de Facebook, duminică, 26 mai, la ora 15:12, că un incendiu auto a izbucnit la Gara de Nord București: un taxi a luat foc.

Acum la gară, a anunțat Mihai D.

Bărbatul a publicat și imagini de la fața locului.

Mașină în Flăcări: Șoferul Scapă Nevătămat

În apropierea vehiculului, un bărbat, posibil șoferul, a fost văzut alergând și în cele din urmă îndepărtându-se de autoturism.

Se pare că șoferul a încercat să salveze câteva lucruri din mașină. Cauza exactă a incendiului rămâne necunoscută.

Creșterea Incidentelor de Mașini în Flăcări
În ultima perioadă, numărul mașinilor care iau foc a crescut semnificativ. Azi-noapte, 25/26 mai, două mașini din Sectorul 2 au fost distruse de incendii. Una dintre ele a luat foc în timp ce se deplasa pe Calea Moșilor, iar cealaltă era parcată pe o stradă adiacentă.

Totodată, în noaptea de vineri spre sâmbătă, 24/25 mai, o dubă a fost cuprinsă de flăcări în timp ce circula pe Șoseaua Ștefan cel Mare din Capitală. Incendiul s-a declanșat rapid, transformând mașina într-o torță în câteva secunde. Din fericire, șoferul și pasagerul au reușit să iasă la timp, evitând orice rănire.

Concluzii și Recomandări

Pentru a preveni astfel de incidente, este important ca proprietarii de vehicule să efectueze verificări periodice și să se asigure că mașinile lor sunt în stare bună de funcționare. În plus, este recomandat să aibă la dispoziție un extinctor auto și să știe cum să-l folosească în caz de urgență.


Foto: Info Trafic Bucuresti si Ilfov / captură video – Mihai D.