Radio Mania

Breaking News Interne

[VIDEO] Grenadă găsită la poarta familiei Andreei Tonciu

[VIDEO] Grenadă găsită la poarta familiei Andreei Tonciu

Grenadă găsită la poarta familiei Andreei Tonciu
Familia Andreei Tonciu a trăit momente de groază după ce a descoperit un obiect ce părea a fi o grenadă, agățat de poarta vilei lor. Incidentul a avut loc marți seara și a fost raportat de către sora vedetei, care a găsit dispozitivul și l-a aruncat pe trotuar, considerând inițial că este o glumă proastă. Miercuri dimineață, tatăl Andreei Tonciu a descoperit grenada și a alertat autoritățile printr-un apel la 112, conform Antena 3.

Intervenția Poliției și Evacuarea Școlii

Polițiștii au ajuns rapid la fața locului și au decis evacuarea elevilor și profesorilor din școala din apropiere, pentru a preveni orice posibil pericol. Traficul pe întreaga stradă a fost restricționat imediat.

Evaluarea Dispozitivului Exploziv
Specialiștii din cadrul Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale și ai Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au intervenit prompt și au ridicat dispozitivul. Aceștia au confirmat că grenada nu prezenta niciun pericol real, însă verificările continuă pentru a se asigura că zona este complet sigură.

YouTube player

Declarațiile Familiei

Tatăl Andreei Tonciu a povestit detalii despre incident, exprimându-și îngrijorarea și surprinderea: „Era o grenadă legată de poartă, de mânerul porții cu o sârmă. Dacă nu venea fiica mea acasă, dimineață deschideam ușa și exploda. Era legată de un inel și de mânerul ușii. Cum apăsam mânerul porții, exploda”, a declarat el conform Antena 3.

Continuarea Investigațiilor
Poliția Capitalei a transmis că Secția 12 Poliție a fost sesizată în legătură cu prezența unui proiectil pe trotuar, în dreptul unui imobil din Sectorul 3. Traficul a fost restricționat pe toată strada, iar elevii și personalul didactic au fost evacuați din școala din apropiere pentru siguranța lor.

Comunicatul Poliției

„Lucrătorii Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale și ai Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au ridicat dispozitivul, confirmând că nu prezintă niciun pericol”, a transmis Poliția Capitalei, conform News.ro. Verificările sunt în desfășurare, iar cercetările continuă pentru a elucida circumstanțele acestui incident.


Sursa: Antena 3

Foto: Captură video