Radio Mania

Interne

[VIDEO] Anchetă: Diana Șoșoacă în uniformă militară pe o motocicletă a Poliției

[VIDEO] Anchetă: Diana Șoșoacă în uniformă militară pe o motocicletă a Poliției

Diana Șoșoacă în uniformă militară pe o motocicletă a Poliției

Anchetă: Diana Șoșoacă în uniformă militară pe o motocicletă a Poliției
Poliția Română a anunțat joi seară că a demarat o anchetă internă după ce senatoarea Diana Șoșoacă, candidată la Primăria Capitalei, a postat un videoclip pe rețelele sociale în care apare în uniformă militară, pe o motocicletă a Poliției.

Detalii ale Incidentului

Diana Șoșoacă a publicat pe conturile sale de pe rețelele sociale un clip în care apare îmbrăcată în uniformă militară, pe o motocicletă cu însemnele Poliției Române.

Acest lucru a determinat Poliția Română să lanseze o anchetă internă pentru a investiga circumstanțele în care senatoarea a avut acces la motocicleta de serviciu a unui polițist.

Reacția Poliției Române
„Conducerea IGPR condamnă ferm orice asociere a unui angajat al instituției cu o persoană aflată în campanie electorală și folosirea echipamentelor și a tehnicii din dotare pentru promovarea unor programe electorale, candidați ori partide politice.

De asemenea, conducerea a dispus de urgență efectuarea de verificări cu privire la posibile încălcări ale legislației electorale și ale Legii privind Statutul Polițistului.

Reafirmăm angajamentul de a menține integritatea și neutralitatea în toate acțiunile noastre și de a lua măsuri ferme împotriva oricăror abateri”, a transmis Poliția Română.

Această anchetă subliniază angajamentul instituției de a asigura respectarea legislației și de a preveni utilizarea resurselor publice în scopuri electorale.

Poliția Română dorește să reafirme integritatea și neutralitatea în toate acțiunile sale și va lua măsuri ferme împotriva oricăror abateri identificate.

Concluzie

Cazul rămâne deschis și în curs de investigare, iar publicul așteaptă rezultatele anchetei pentru a clarifica modul în care senatoarea Diana Șoșoacă a avut acces la echipamentul Poliției Române și dacă au fost încălcate reglementările în vigoare.


Foto: Captură video