Radio Mania

Externe

Un șofer român de tir a murit într-un tragic accident în Belgia, lovit de un capac de canalizare aruncat de pe un pod

Un șofer român de tir a murit într-un tragic accident în Belgia, lovit de un capac de canalizare aruncat de pe un podUn şofer român decedat în Belgia după ce a fost lovit de un capac de canalizare aruncat de pe un pod

Într-un tragic incident din Belgia, un şofer român pe nume Gheorghe a fost victima unui act de inconştienţă care i-a costat viaţa. Bărbatul se afla la volanul maşinii sale pe o autostradă din apropierea oraşului Bruxelles atunci când a fost lovit de un capac de canalizare aruncat de pe un pod.

Autorităţile locale au declarat că incidentul a avut loc în timp ce Gheorghe se deplasa cu maşina la o viteză regulamentară. Capacul de canalizare, care a fost aruncat de pe pod, a lovit maşina în plin, provocând răniri grave şoferului român.

Paramedicii au fost chemaţi imediat la locul accidentului, însă din nefericire eforturile lor de a salva viaţa lui Gheorghe au fost zadarnice. Bărbatul a fost declarat decedat la scurt timp după impact.

Autorităţile belgiene au deschis o anchetă în legătură cu acest tragic incident pentru a identifica persoanele responsabile de aruncarea neautorizată a capacului de canalizare. Este important să se tragă la răspundere pe cei care sunt implicaţi în acte de inconştienţă care pot pune în pericol viaţa altora.

Tragediile ca aceasta ne reamintesc de fragilitatea vieţii şi de consecinţele pe care acţiunile noastre le pot avea asupra celor din jur. Gheorghe a fost un om iubit de familie şi prieteni, iar pierderea sa este resimţită profund de cei apropiaţi.

În memoria sa, să ne rugăm pentru sufletul lui Gheorghe şi să fim mai vigilenţi în evitarea actelor de inconştienţă care ar putea pune în pericol vieţile altora.Sursa: https://www.fanatik.ro/?p=20689208