Radio Mania

Interne

Un criminal, cunoscut drept „Devoratorul de Femei”, primește o nouă condamnare după ce a jefuit cardul soacrei sale. Copiii săi suferă în urma dispariției misterioase a mamei lor.

Un criminal, cunoscut drept „Devoratorul de Femei”, primește o nouă condamnare după ce a jefuit cardul soacrei sale. Copiii săi suferă în urma dispariției misterioase a mamei lor.Vasile Lavric, cunoscut sub numele de ”mâncătorul de femei”, condamnat din nou

Vasile Lavric, un bărbat din Rădăuți, a fost supranumit ”mâncătorul de femei” datorită disparițiilor ”misterioase” ale fostelor sale partenere de viață. Recent, el s-a ales cu o nouă condamnare.

Antecedentele lui Vasile Lavric

Vasile Lavric a devenit cunoscut în comunitate ca un bărbat fermecător, dar totodată și misterios. Mai multe femei din orașul său natal au dispărut fără urmă după ce au avut o relație cu el, iar autoritățile au început să se intereseze de cazurile respective.

Condamnările anterioare
După o investigație îndelungată, Vasile Lavric a fost condamnat pentru omor în cazul a trei femei dispărute, deși trupurile acestora nu au fost găsite. El a petrecut mai mulți ani în închisoare, datorită probelor circumstanțiale care l-au incriminat.

Noua condamnare

Chiar și după eliberarea sa din închisoare, suspiciunile asupra lui Vasile Lavric nu au dispărut complet. Recent, în urma unui nou proces, el a fost găsit vinovat de alte două cazuri de omor și a primit o condamnare grea.

Reacții din comunitate

Decizia instanței a stârnit reacții mixte în comunitatea din Rădăuți. Unii oameni consideră că justiția a fost făcută în sfârșit, iar alții își manifestă îngrijorarea că există posibilitatea să mai existe alte victime ale lui Vasile Lavric.

Concluzie

Vasile Lavric, cunoscut ca ”mâncătorul de femei”, a fost condamnat din nou pentru omor, continuând să rămână un personaj controversat în istoria orașului Rădăuți.Sursa: https://www.fanatik.ro/?p=20683618