Radio Mania

Interne

Un bărbat din Mureș a fost adus în stare de comă la spital după ce a consumat pesticide în loc de bere

Un bărbat din Mureș a fost adus în stare de comă la spital după ce a consumat pesticide în loc de bereUn bărbat din Mureș ajuns în comă după ce a confundat o sticlă de bere cu un recipient cu pesticide

Un bărbat din județul Mureș a fost adus de urgență la spital în comă după ce a confundat o sticlă de bere cu un recipient folosit pentru pesticide. Potrivit medicilor, incidentul a avut loc în localitatea comunei unde bărbatul locuia.

Prietenii săi au sunat imediat la numărul de urgență 112 și au cerut ajutor, iar echipajele de ambulanță s-au deplasat rapid la locuința bărbatului. Acesta a fost găsit inconștient, iar medicii au decis să-l transporte de urgență la spital pentru investigații și tratament.

Medicii au confirmat diagnosticul și acordă îngrijiri de specialitate

După ce a fost adus în unitatea de primiri urgențe, medicii au confirmat faptul că bărbatul a confundat sticla de bere cu un recipient ce conținea pesticide. Acest lucru a dus la o intoxicație gravă, punându-i viața în pericol.

Echipa medicală a început imediat tratamentul specific pentru intoxicație cu substanțe nocive și a monitorizat evoluția stării de sănătate a pacientului. Transplantul gastric și administrarea de medicamente specifice au fost necesare pentru a-l menține în viață.

Familia și prietenii își exprimă îngrijorarea și speranța pentru recuperarea bărbatului

În urma acestui incident tragic, familia și prietenii bărbatului sunt profund afectați și își exprimă îngrijorarea pentru starea sa de sănătate. Ei speră că tratamentul oferit de echipa medicală va fi eficient și că acesta va reuși să se recupereze complet.

Autoritățile locale au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs acest incident și dacă există vreo neglijență din partea cuiva. În același timp, se îndeamnă populația să fie mai atentă la depozitarea și folosirea substanțelor chimice periculoase, pentru a evita astfel tragediile de acest gen.


Sursa: https://www.fanatik.ro/?p=20685360