Radio Mania

Știri

Un bărbat devorat de câini după ce s-a aprins de viu încercând să-și aprindă o țigară

Un bărbat devorat de câini după ce s-a aprins de viu încercând să-și aprindă o țigarăUn bărbat din Suceava a murit în chinuri groaznice

Un bărbat din Suceava a fost descoperit mort în condiții tragice, iar se pare că a fost ars de viu. În plus, câinii din curtea sa i-au mâncat una din mâini, potrivit autorităților locale.

Situația este una deosebit de şocantă și tragică, iar poliția a deschis o anchetă pentru a clarifica circumstanțele în care a avut loc acest incident îngrozitor.

Din primele informații, se pare că bărbatul a fost găsit de un vecin care a fost alertat de zgomotele neobișnuite care veneau din curtea acestuia. Acesta a sunat imediat la serviciile de urgență, însă, din păcate, pentru victimă nu s-a mai putut face nimic.

Este o tragedie care a șocat întreaga comunitate din Suceava, iar autoritățile depun eforturi considerabile pentru a afla exact ce s-a întâmplat și cine sunt persoanele implicate în această situație tragică.

Concluzie

Încheiem cu regretul acestui eveniment tragic și ne exprimăm compasiunea față de familia și cei dragi ai bărbatului decedat în condiții atât de cumplite. Sperăm ca autoritățile să facă lumină asupra acestui caz și să aducă vinovații în fața justiției.


Sursa foto: Fanatik.ro
Sursa: https://www.fanatik.ro/?p=20643979