Radio Mania

Externe

Un adolescent a înjunghiat un bărbat în stradă în Australia, autoritățile suspectează motive teroriste

Un adolescent a înjunghiat un bărbat în stradă în Australia, autoritățile suspectează motive teroristeAdolescentul de 16 ani împușcat de polițiști după un atac cu cuțitul

Un incident tragic a avut loc într-un oraș, unde un adolescent de 16 ani a fost împușcat mortal de către polițiști după ce a înjunghiat un bărbat pe stradă. Autoritățile au calificat acest eveniment drept un atac “cu semne de terorism”.

Detalii despre incident

Potrivit informațiilor preliminare, adolescentul a atacat un bărbat nevinovat cu un cuțit pe stradă, provocându-i răni grave. La scurt timp după aceasta, poliția a intervenit și a încercat să-l imobilizeze pe agresor.

Cu toate acestea, în urma refuzului acestuia de a se preda, polițiștii au fost nevoiți să folosească arma de foc, care a dus la decesul tânărului de 16 ani.

Investigații în desfășurare

În prezent, anchetatorii încearcă să stabilească motivele din spatele acestui atac violent și dacă există alte persoane implicate. Autoritățile susțin că incidentul prezintă semne de terorism, iar investigațiile sunt în curs de desfășurare.

Această tragedie a șocat comunitatea locală și a ridicat întrebări legate de necesitatea unor măsuri mai riguroase în prevenirea unor astfel de acte de violență.

Sursa foto: Fanatik.ro
Sursa: https://www.fanatik.ro/?p=20682802