Radio Mania

Divertisment

Tulsa King Sezonul 2: Tot ce trebuie să știi

Tulsa King Sezonul 2: Tot ce trebuie să știi

“Tulsa îmi aparține acum.” Seria cu Sylvester Stallone de la Taylor Sheridan primește o mare actualizare. Sezonul doi al serialului „Tulsa King” de pe Paramount+ va apărea în această toamnă.

Showrunner-ul Terence Winter a părăsit inițial proiectul din cauza diferențelor creative, dar apoi s-a răzgândit și a revenit în proiect, iar locul filmărilor s-a mutat din Oklahoma din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Data premierei

Sezonul doi din „Tulsa King” va avea premiera duminică, 15 septembrie. Serialul îl are în rol principal pe Sylvester Stallone, care interpretează un fost șef al mafiei ce își construiește un nou imperiu criminal în Oklahoma.

Seria este produsă executiv de Taylor Sheridan și scrisă de Terence Winter, iar în acest sezon s-a alăturat echipei regizorul Craig Zisk.

Teaser

În teaserul scurt, personajul lui Stallone, Dwight Manfredi, declară: „Tulsa îmi aparține acum. Nu răspund în fața nimănui.” Drumul serialului „Tulsa King” până la al doilea sezon nu a fost lipsit de obstacole, Winter retrăgându-se inițial din rolul de showrunner după câteva conflicte raportate cu producătorul Sheridan.

În cele din urmă, Winter a decis să revină în serial ca scenarist principal, iar Zisk a preluat responsabilitățile de producție.

YouTube player
Vizionează pe:

Controverse

Serialul a fost implicat într-o mică controversă în timpul filmărilor, după ce câțiva figuranți au susținut că au fost tratați necorespunzător pe platou, Stallone fiind acuzat că i-a numit pe unii dintre ei „urâți” și „grași”.

Descrierea sezonului 2

Descrierea sezonului doi este următoarea: „Dwight și echipa sa continuă să își construiască și să apere imperiul în creștere din Tulsa, dar tocmai când își găsesc stabilitatea, realizează că nu sunt singurii care vor să își revendice teritoriul.

Cu amenințări iminente din partea mafiei din Kansas City și a unui om de afaceri local foarte puternic, Dwight se luptă să își protejeze familia și echipa în timp ce ține evidența tuturor afacerilor sale. În plus, are încă treburi nerezolvate în New York.”

Distribuția

Serialul îi mai are în distribuție pe Martin Starr, Jay Will, Max Casella, Vincent Piazza, Tatiana Zappardino, Annabella Sciorra, Neal McDonough, Frank Grillo, Domenick Lombardozzi, Andrea Savage, Garrett Hedlund și Dana Delany.


Sursa: Hollywood Reporter • Foto: Captură video