Radio Mania

Știri

Tragedie în Argeș: Adolescenți morți pe loc într-un accident, doi răniți grav

Tragedie în Argeș: Adolescenți morți pe loc într-un accident, doi răniți gravAccident Fatal în Căldăraru

Doi tineri au murit după ce au intrat cu mașina într-un copac, iar alți doi au suferit răni grave

Într-o tragedie care a șocat comunitatea locală din Căldăraru, doi tineri au pierit într-un accident de mașină petrecut în cursul serii trecute. Conform informațiilor primite de la autorități, mașina în care se aflau cei patru tineri a ieșit de pe șosea și a intrat într-un copac de pe marginea drumului.

În urma impactului violent, doi dintre ocupanți, un băiat și o fată tineri, au fost găsiți fără suflare de către echipele de intervenție sosite la locul accidentului. Ceilalți doi pasageri din mașină au fost transportați de urgență la spital, fiind în stare gravă.

Autoritățile locale au deschis o anchetă pentru a stabili cauza exactă a accidentului. Primele ipoteze arată că viteza excesivă ar fi fost un factor major în producerea tragediei. Rezidenții din zonă și prietenii celor decedați s-au adunat în jurul locului impactului pentru a aprinde lumânări și a-și exprima durerea.

Familia și prietenii celor doi tineri care au pierit în accident sunt în stare de șoc și devastare. Comunitatea locală se mobilizează acum pentru a-i sprijini pe cei care au suferit pierderile în această tragedie și pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la siguranța în trafic.

Sursa foto: Fanatik.ro
Sursa: https://www.fanatik.ro/?p=20680833