Radio Mania

Divertisment

Tom Hanks și Robin Wright se întorc în timp în noul film „Here”

Tom Hanks și Robin Wright se întorc în timp în noul film „Here”

Actorii Tom Hanks și Robin Wright, cunoscuți pentru rolurile lor iconice din „Forrest Gump”, se reunesc într-un nou film regizat de Robert Zemeckis, intitulat „Here”. Acest proiect promite să fie o călătorie emoționantă și inovatoare prin timp și memorie, având premiera în cinematografe pe 15 noiembrie 2024.

O Poveste Epică Despre O Singură Cameră

Filmul „Here” este bazat pe romanul grafic omonim de Richard McGuire și spune povestea unei singure camere – un living – dintr-o casă de familie. Acțiunea filmului se desfășoară pe parcursul a mai mult de un secol, prezentând viețile familiilor care au locuit în acea casă. De la timpul dinozaurilor, trecând prin epoca oamenilor preistorici, societăților indigene, și până la coloniști și construcția casei, camera devine martora iubirii, durerii, triumfurilor și bucuriilor lor​(Entertainment Tonight)​​ (EW.com)​.

Reîntâlnirea Echipei „Forrest Gump”

Reuniunea dintre Tom Hanks și Robin Wright, sub regia lui Robert Zemeckis, readuce în prim-plan chimia și talentul care au transformat „Forrest Gump” într-un succes răsunător. În „Here”, cei doi actori sunt digitalizați pentru a arăta mai tineri sau mai în vârstă, jucând personaje la diverse vârste ale vieții lor​ (Vital Thrills)​​ (Peoplemag)​.

Distribuția și Echipa de Producție

Alături de Hanks și Wright, din distribuție fac parte și Paul Bettany, Kelly Reilly și Michelle Dockery. Scenariul este scris de Eric Roth și Robert Zemeckis, iar producția este realizată de Robert Zemeckis, Jack Rapke, Derek Hogue și Bill Block​(Vital Thrills)​.

O Provocare Cinematografică Unică

„Here” se remarcă prin perspectiva sa unică: camera rămâne nemișcată în același loc pe tot parcursul filmului, în timp ce totul în jurul ei se schimbă. Zemeckis explică că această abordare nu a mai fost încercată în cinematografia modernă, fiind inspirată de primele filme mute​ (EW.com)​​ (Peoplemag)​.

Trailerul Oficial

Trailerul oficial al filmului „Here” a fost lansat recent. Acesta oferă o privire captivantă asupra poveștii și a efectelor speciale impresionante care îi transformă pe Hanks și Wright pe măsură ce parcurg diverse etape ale vieții lor​ (Vital Thrills)​.

YouTube player

Concluzie

Cu o poveste emoționantă și o abordare inovatoare, „Here” promite să fie un film memorabil care explorează iubirea, pierderea, lupta și speranța prin prisma unei camere care vede totul. Reuniunea echipei din „Forrest Gump” adaugă un plus de nostalgie și anticipare pentru fanii filmului clasic.

Nu ratați această călătorie cinematică epică pe 15 noiembrie 2024!


Foto: Captură video – Sony Pictures Entertainment