Radio Mania

Știri

Tatăl patronului stației GPL din Crevedia candidează pentru un nou mandat de primar în Caracal, după autosuspendarea din PSD în urma tragediei din oraș.

Tatăl patronului stației GPL din Crevedia candidează pentru un nou mandat de primar în Caracal, după autosuspendarea din PSD în urma tragediei din oraș.Tatăl patronului stației GPL care a explodat în Crevedia se lansează în cursa pentru un nou mandat de primar în Caracal

Tatăl patronului stației de GPL din Crevedia, care a explodat tragic cu câteva săptămâni în urmă, și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat de primar în orașul Caracal.

Decizia acestuia de a intra în competiția electorală vine într-un moment tensionat, în care tragedia din Crevedia a atras atenția asupra condițiilor de siguranță și reglementărilor în domeniul GPL.

În ciuda controversei și a criticii primite dupa explozia stației de GPL, tatăl patronului pare hotărât să își continue implicarea în viața politică locală și să lupte pentru un nou mandat de primar.

Vom vedea cum va reacționa comunitatea din Caracal în urma acestei candidaturi și cum vor fi influențate alegerile locale de tragicul eveniment de la Crevedia.


Sursa foto: Fanatik.ro
Sursa: https://www.fanatik.ro/?p=20646107