Radio Mania

ReGGae141

ReGGae141

ReGGae141, numit anterior Mixx92, este un radio pe internet cu sediul în Caraibe de Est, cu scopul unic de a promova forma de artă muzicală Roots Reggae și toate derivatele pozitive pe care urma să le înfățișeze prin „Ska și Roots Rock Reggae”.

Acesta este unul dintre motivele pentru care susținem cu mândrie că conținutul difuzat de radioul nostru web și conținutul afișat pe site-ul nostru web este potrivit pentru toată lumea, indiferent de etnie, sex, vârstă, locație geografică etc. Programarea noastră are o redare extinsă- listă de la artiști reggae talentați precum Peter Tosh, Bob Marley, Toots and the Maytals, Jimmy Cliff, Burning Spear, Bunny Wailer, Garnet Silk, Sly și Robbie, Tanya Stephens, Third World, Lucky Dube, Cocoa Tea doar pentru a numi câteva . O selecție perfectă de melodii Reggae este adăugată listei noastre zilnice de redare pentru a vă menține mintea stimulată și pentru a vă lăsa mereu într-o „dispoziție skanking”.

Am implementat un „Sistem de solicitare” automat, astfel încât ascultătorii/vizitatorii noștri să își poată solicita preferatele toată ziua. Ascultătorii trebuie să fie conectați la site-ul nostru web pentru ca linkul „Solicitați muzică” să fie vizibil pentru ei. Acest link de solicitare se află în „Meniul utilizatorilor”, așa că vă îndemnăm să „Înregistrați” un cont la noi și să vă bucurați de muzica pe care doriți să o ascultați. Toată lumea are voie până la cinci solicitări în fiecare oră, cu toate acestea, în trecut, am primit plângeri că restricția orară de solicitare este prea dură. Această politică a fost pusă în aplicare pentru a oferi fiecărui vizitator/ascultător o șansă corectă de a interacționa cu sistemul nostru.

Ne bucurăm de feedbackul dvs., deoarece ne ajută să înțelegem ce le place și ce nu le place membrilor noștri. Prin urmare, vă încurajăm să trimiteți reclamațiile, comentariile și sugestiile dvs. vizitând

„Informația este o sursă de învățare. Dar dacă nu este organizată, procesată și disponibilă persoanelor potrivite într-un format pentru luarea deciziilor, este o povară, nu un beneficiu.” – William Pollard.

Reggae141 vă echipează cu informațiile necesare despre melodiile pe care le cântăm și despre cum sunt favorizate de dvs. și de colegii tăi ascultători. Pe site-ul nostru, veți putea vedea ce melodie este acum redată. Date precum titlul melodiei, numele artistului și titlul albumului sunt date împreună cu un buton care vă oferă șansa de a cumpăra întregul album sau doar melodia de pe amazon.com. De asemenea, afișăm primele zece melodii și artiști solicitați de toți ascultătorii noștri, precum și ultimele cinci (5) melodii și artiști cântate recent. Acesta din urmă necesită înregistrarea utilizatorului.

De asemenea, vă aducem într-un singur loc Reggae News, așa cum sunt raportate de marile corporații media. Puteți găsi știri despre diferiți artiști și evenimente, printre altele, care sunt toate legate într-un fel de reggae. La dispoziție este Arhiva noastră de știri, care vă permite să citiți articolele de știri anterioare.

Reggae141 promovează, inspiră, ghidează și fortifică prin divertisment muzical. De la descoperirea sa în 1960, muzica reggae i-a vindecat pe mulți dintre cei cu inima zdrobită, i-a împuternicit pe cei asupriți și i-a recunoscut pe artiștii reggae asidui pentru munca bine făcută.

Acesta este motivul pentru care ne mândrim să facem tot ce este necesar pentru a vă aduce nimic altceva decât cele mai bune din Caraibe direct la radiourile dvs. de internet, computerele și telefoanele mobile.