Radio Mania

Diverse

Stăpânul unui ciobănesc belgian oferă o recompensă de 1.000 de euro pentru găsirea câinelui său Mike, dispărut de 6 săptămâni.

Stăpânul unui ciobănesc belgian oferă o recompensă de 1.000 de euro pentru găsirea câinelui său Mike, dispărut de 6 săptămâni.Zeci de voluntari se mobilizează pentru a găsi un câine ciobănesc german dispărut de acasă de peste 6 săptămâni

Mike, un câine ciobănesc german, s-a pierdut de stăpânul său acum mai bine de 6 săptămâni și de atunci nu s-a mai întors acasă. Disperat, stăpânul lui Mike a anunțat că va oferi o recompensă generoasă de 1.000 de euro oricui îl va găsi.

Zeci de voluntari s-au alăturat efortului de căutare a lui Mike, folosind diverse metode, precum afișe în cartier, distribuirea de pliante în zonă și postări pe rețelele de socializare pentru a spori șansele de găsire a câinelui.

Stăpânul lui Mike a declarat că îl consideră pe câinele său parte din familie și că este extrem de important să-l găsească și să-l aducă înapoi acasă în siguranță. El le mulțumește tuturor celor implicați în căutare și speră că recompensa oferită va motiva pe cineva să aducă câinele înapoi acasă.

Dacă aveți informații despre Mike sau l-ați văzut în zonă, vă rugăm să contactați stăpânul său pentru a primi recompensa promisă.Sursa: https://www.fanatik.ro/?p=20685199