Radio Mania

Știri

Seria neagră a stricăciunilor în trafic la Cluj-Napoca: două accidente în doar 10 minute, 7 mașini implicate și mai multe persoane rănite

Seria neagră a stricăciunilor în trafic la Cluj-Napoca: două accidente în doar 10 minute, 7 mașini implicate și mai multe persoane răniteDouă accidente în 10 minute în Cluj-Napoca

Două accidente rutiere s-au produs în decurs de doar 10 minute în Cluj-Napoca, în apropierea centrului orașului. Incidentele au avut loc în această dimineață, implicând în total 7 mașini și rezultând într-o persoană rănită grav, care a fost transportată la spital.

Primele rapoarte indică faptul că ambele accidente s-au produs din cauza neatenției șoferilor implicați. Impactul a fost destul de puternic, iar vehiculele implicate au suferit avarii semnificative.

Reacția autorităților

La fața locului au intervenit imediat echipaje de poliție și ambulanță. Poliția s-a ocupat de gestionarea traficului în zonă, în timp ce echipajele medicale au acordat primul ajutor persoanei rănite.

Apel la prudență

Evenimentele de astăzi ne reamintesc importanța prudenței și respectarea regulilor de circulație. Este esențial să fim atenți și responsabili atunci când ne aflăm la volan, pentru a preveni astfel de incidente grave.

Autoritățile locale fac un apel către toți participanții la trafic să conducă cu responsabilitate și să acorde atenția cuvenită în timpul deplasării.


Sursa foto: Fanatik.ro
Sursa: https://www.fanatik.ro/?p=20643516