Radio Mania

Externe

Serghei Șoigu, înlocuit din funcția de ministru al apărării sub conducerea lui Vladimir Putin. Cine va fi noul ministru rus al apărării?

Serghei Șoigu, înlocuit din funcția de ministru al apărării sub conducerea lui Vladimir Putin. Cine va fi noul ministru rus al apărării?Kremlinul face modificări majore în guvernul rus

Kremlinul a anunțat că prezidentul rus Vladimir Putin a făcut schimbări importante în guvernul rus, înlocuindu-l pe Serghei Șoigu de la Ministerul Apărării și mutându-l în Consiliul de Securitate.

Această mișcare vine ca o surpriză pentru mulți, deoarece Serghei Șoigu a fost unul dintre cei mai puternici miniștri din Rusia, fiind responsabil de apărarea țării într-un moment tensionat din punct de vedere geopolitic.

Decizia lui Putin de a-l schimba pe Șoigu și de a-l transfera în Consiliul de Securitate a stârnit speculații și întrebări în rândul analiștilor politici, care încearcă să înțeleagă motivele din spatele acestei mutări neașteptate.

Reacții în urma schimbării

Reacțiile la această schimbare din guvernul rus au fost mixte, unii considerând că Putin încearcă să consolideze controlul său asupra aparatului de stat, în timp ce alții sugerează că aceasta ar putea fi o mișcare strategică în pregătirea terenului pentru viitoarele alegeri.

Este de așteptat ca noile numiri să fie anunțate în curând, iar toate privirile sunt acum cu ochii pe Kremlin pentru a vedea ce mutări va face președintele rus în continuare.Sursa: https://www.fanatik.ro/?p=20689908