Radio Mania

Știri

Scandal violent în Vama Veche: Bătaie generală pe plajă, agresorii căutați de poliție

Scandal violent în Vama Veche: Bătaie generală pe plajă, agresorii căutați de polițieScene violente în Vama Veche

Mai mulți tineri s-au implicat într-o bătaie pe plajă

O scenă violentă a avut loc în Vama Veche, unde mai mulți tineri au fost implicați într-o bătaie pe plajă. Aceștia s-au împărțit în grupuri și au recurs la folosirea pumnilor și a picioarelor în conflictul lor.

Momentul conflictului a fost surprins de martori oculari, care au sunat imediat la poliție pentru a interveni și a calma spiritele. După bătaie, tinerii și-au luat repede lăsările și au fugit de la fața locului înainte ca autoritățile să ajungă.

Poliția a demarat o anchetă
Poliția din zonă a demarat o anchetă pentru a identifica și a trage la răspundere pe cei implicați în această bătaie. În prezent, aceștia sunt căutați pentru a fi audiați și a oferi explicații în legătură cu incidentul care a avut loc.

Autoritățile le recomandă celor care au fost martori la această scenă să ofere informații care ar putea ajuta în anchetă pentru a se stabili cu exactitate toate circumstanțele conflictului.

Este important ca astfel de incidente să fie tratate cu seriozitate și să fie gestionate corespunzător pentru a asigura un climat de siguranță și liniște publică în zonele intens frecventate de turiști și localnici.


Sursa foto: Fanatik.ro
Sursa: https://www.fanatik.ro/?p=20680902