Radio Mania

Sport

România joacă astăzi împotriva Ucrainei, de la ora 16:00, în primul meci al grupei E de la EURO 2024.

România joacă astăzi împotriva Ucrainei, de la ora 16:00, în primul meci al grupei E de la EURO 2024.

Meciul se va desfășura pe stadionul Allianz Arena din Munchen, cu o capacitate de 70.000 de locuri, toate ocupate.

UEFA estimează că vor fi în jur de 30.000 de suporteri ai României pe stadion.

„Am convingerea că suntem pregătiţi să prezentăm cea mai bună versiune a noastră. Suntem conştienţi că putem să ieşim din grupă, dar trebuie să o luăm pas cu pas. Îmi doresc să avem puterea şi încrederea să atragem rezultate pozitive în favoarea noastră”, a spus Edi Iordănescu.

Un suporter devotat al echipei naționale de fotbal a României a alergat impresionanta distanță de 1.400 de kilometri, echivalentul distanței de la București la München. Acest gest extraordinar a fost dedicat primului meci al României din cadrul unui turneu internațional important.

Povestea Suporterului

Mihai Mărgărit, un fan fervent al “tricolorilor”, a decis să își demonstreze susținerea într-un mod inedit. Înarmați cu multă determinare și pasiune, Mihai a pornit într-o călătorie pe jos care a durat mai multe săptămâni, traversând multiple orașe și sate pentru a ajunge la destinația finală: München, Germania.

Pregătiri și Motivație

Mihai și-a planificat cu atenție fiecare etapă a călătoriei sale. A fost susținut de prieteni, familie și alți suporteri care l-au încurajat pe parcurs. Motivația sa principală a fost să arate cât de mult înseamnă pentru el echipa națională și să inspire alți suporteri să își arate susținerea într-un mod similar.

Experiențele pe Parcurs

În timpul călătoriei sale, Mihai a întâmpinat diverse provocări, de la condițiile meteo nefavorabile până la oboseală extremă. Cu toate acestea, fiecare pas l-a adus mai aproape de scopul său. Pe parcurs, a fost întâmpinat de alți fani și localnici care i-au oferit găzduire și încurajări, întărindu-i determinarea de a continua.

Călătoria lui Mihai Mărgărit este un exemplu de devotament și dragoste pentru fotbal și pentru echipa națională a României. Gestul său simbolic subliniază importanța susținerii echipei și unității în sport.

Mihai a ajuns la München cu puțin timp înainte de meciul inaugural al României, fiind întâmpinat cu aplauze și respect de către ceilalți suporteri și membrii echipei.

Povestea sa a devenit un simbol al pasiunii și dedicației fanilor români.

Pentru mai multe detalii și imagini din această aventură impresionantă, vizitați FRF și urmăriți canalul FRF TV pe YouTube.


Sursa: FRF