Radio Mania

Știri

Protest în fața Tribunalului pentru dreptate în cazul fetei ucise la Craiova: Tinerii cer pedeapsă maximă pentru criminal.

Protest în fața Tribunalului pentru dreptate în cazul fetei ucise la Craiova: Tinerii cer pedeapsă maximă pentru criminal.Colegii Melisei, fata în vârstă de 14 ani ucisă cu sânge rece în Grădina Botanică din Craiova, au protestat din nou în fața Tribunalului

Colegii și prietenii Melisei, adolescenta de 14 ani ucisă brutal în Grădina Botanică din Craiova, au continuat să protesteze în fața Tribunalului din oraș. Aceștia au cerut din nou justiție pentru Melisa și să fie trași la răspundere cei vinovați de această crimă îngrozitoare. Protestatarii au fluturat pancarte și au scandat lozinci împotriva violenței și a criminalității, iar unii au purtat tricouri cu fotografii ale Melisei, în semn de solidaritate și de amintire a fetei. Într-un discurs emoționant ținut în fața manifestanților, unul dintre colegii Melisei a spus: “Nu vom lăsa ca moartea Melisei să fie trecută cu vederea. Vrem ca cei care i-au luat viața să plătească pentru faptele lor și să nu mai existe astfel de tragedii în viitor.” Autoritățile au promis că vor face tot posibilul pentru a aduce vinovații în fața justiției, dar protestatarii le-au cerut să acționeze mai rapid și mai hotărât pentru a rezolva acest caz cât mai repede. Protestul a fost unul pașnic, iar participanții au transmis un mesaj clar de unitate și de determinare în lupta pentru adevăr și justiție în cazul Melisei.
Sursa foto: Fanatik.ro
Sursa: https://www.fanatik.ro/?p=20644963