Radio Mania

Interne

Prognoza meteo ANM pentru perioada 13 mai – 10 iunie: cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni

Prognoza meteo ANM pentru perioada 13 mai – 10 iunie: cum va fi vremea în următoarele patru săptămâniPrognoza meteo ANM pentru perioada 13 mai – 10 iunie 2024

Conform prognozei emise de Administrația Națională de Meteorologie pentru intervalul 13 mai – 10 iunie 2024, vremea se anunță a fi în general bună în lunile mai și iunie.

Se pare că temperaturile vor fi în general ridicate pentru această perioadă, cu posibile valori peste media climatologică în unele zone. De asemenea, se prevede că vor exista perioade mai lungi de ninsori și ploi în anumite regiuni ale țării.

Recomandări pentru perioada menționată

Pentru a vă pregăti în mod corespunzător pentru această perioadă, vă recomandăm să aveți la îndemână umbrele sau jachete impermeabile pentru zilele ploioase, dar și îmbrăcăminte adecvată pentru temperaturile ridicate. De asemenea, este important să urmăriți în mod regulat prognoza meteo pentru a fi la curent cu eventualele schimbări ale vremii.

Concluzie

În ansamblu, se poate spune că vremea în luna mai și în prima parte a lunii iunie se anunță a fi în general plăcută, cu temperaturi ridicate și soare pe cer. Cu toate acestea, recomandăm precauție și adaptabilitate în funcție de schimbările de vreme care pot apărea în această perioadă.Sursa: https://www.fanatik.ro/?p=20687284