Radio Mania

Interne

Primăria Craiova introduce reguli mai stricte pentru asociațiile de proprietari.

Primăria Craiova introduce reguli mai stricte pentru asociațiile de proprietari.Asociațiile de proprietari din Craiova trebuie să respecte noi reguli începând cu acest an

După o decizie de ultim moment luată de reprezentanții Primăriei Craiova, asociațiile de proprietari din oraș sunt obligate să respecte noi reguli începând cu acest an.

Printre noile cerințe se numără:

1. Înregistrarea obligatorie

Toate asociațiile de proprietari din Craiova trebuie să se înregistreze la Primărie și să ofere informații detaliate despre membrii săi, precum și despre administrarea fondului de rulment.

2. Transparenta financiară

Este obligatoriu ca fiecare asociație de proprietari să prezinte anual un raport detaliat despre situația financiară și cheltuielile efectuate, pentru a asigura transparența și controlul adecvat.

3. Respectarea normelor de igienă și salubritate

Asociațiile de proprietari trebuie să asigure respectarea normelor de igienă și salubritate în spațiile comune, cum ar fi curățenia scărilor, curtea interioară sau sălii de fitness.

Aceste reguli au fost impuse pentru a asigura un climat de conviețuire armonioasă și pentru a promova buna administrare a blocurilor din Craiova.Sursa: https://www.fanatik.ro/?p=20684084