Radio Mania

Știri

Prețurile meniurilor de Paște la hoteluri și pensiuni, cu turiști care plătesc 2.000 de lei pentru 3 zile de cazare la mare

Prețurile meniurilor de Paște la hoteluri și pensiuni, cu turiști care plătesc 2.000 de lei pentru 3 zile de cazare la mareTuriștii care au ales să petreacă Paștele în stațiuni montane sau de pe litoral au plătit 2.000 de lei pentru trei nopți de sejur, cu masă inclusă

Pentru mulți turiști, Paștele este un prilej important de a călători și de a petrece timpul într-un mediu relaxant și plăcut. Anul acesta, mulți oameni au ales să-și petreacă sărbătorile de Paște în stațiunile montane sau de pe litoralul românesc. Acestea au oferit pachete turistice care au inclus cazare și masă pentru trei nopți de sejur, la prețuri accesibile pentru diferite categorii de turiști.

Stațiunile de munte au fost destinații populare pentru turiștii care au vrut să petreacă Paștele într-un cadru natural și liniștit. Majoritatea hotelurilor și pensiunilor din aceste zone au pregătit meniuri speciale de Paște și programe de relaxare și distracție pentru oaspeți. Prețul unui pachet turistic care include cazare pentru trei nopți, cu masă inclusă, a variat între 1.500 și 2.500 de lei, în funcție de confortul unității de cazare și de facilitățile oferite.

Pe de altă parte, stațiunile de pe litoral au fost destinații alese de turiștii care au preferat să petreacă Paștele la mare. Hotelurile și pensiunile din aceste zone au fost ocupate în această perioadă, iar turiștii au putut alege între pachete turistice care au inclus cazare și masă pentru trei nopți de sejur. Prețurile pentru aceste pachete au fost similare cu cele de la stațiunile montane, variind între 1.500 și 2.500 de lei, în funcție de serviciile oferite și de poziționarea unității de cazare.

În concluzie, turiștii care au preferat să-și petreacă Paștele în stațiunile de munte sau de pe litoral au avut ocazia să se bucure de un sejur relaxant și plin de bucurie, la prețuri accesibile. Pachetele turistice care au inclus cazare pentru trei nopți, cu masă inclusă, au fost o opțiune atractivă pentru mulți oameni care au dorit să se distreze și să se relaxeze în această perioadă specială a anului.


Sursa foto: Fanatik.ro
Sursa: https://www.fanatik.ro/?p=20682585