Radio Mania

Știri

Prețurile la energie electrică și gaze vor scădea începând cu 1 aprilie, anunță ministrul energiei

Prețurile la energie electrică și gaze vor scădea începând cu 1 aprilie, anunță ministrul energieiFacturile la energie și gaze naturale vor fi mai mici începând cu 1 aprilie 2024, lucru promis de ministrul energiei Sebastian Burduja.

Burduja a anunțat că guvernul va implementa măsuri pentru reducerea costurilor la energie și gaze naturale, beneficiind astfel consumatorii din România. Scăderea prețurilor va fi posibilă prin diverse strategii de eficientizare a cheltuielilor și prin promovarea concurenței pe piața energiei.

Ministrul energiei a subliniat importanța asigurării accesibilității la energie pentru toți cetățenii, iar scăderea facturilor va avea un impact pozitiv asupra bugetelor familiilor și companiilor din România.

În plus, Sebastian Burduja a declarat că guvernul va continua să lucreze pentru a îmbunătăți infrastructura energetică a țării și pentru a promova utilizarea surselor de energie regenerabilă, contribuind astfel la protejarea mediului înconjurător.

Astfel, consumatorii români pot fi încrezători că, începând din aprilie 2024, vor beneficia de facturi mai mici la energie și gaze naturale, în urma angajamentului ministrului energiei de a reduce costurile și de a promova accesibilitatea la energie pentru toți.

Sursa foto: Fanatik.ro
Sursa: https://www.fanatik.ro/?p=20644887