Radio Mania

Interne

Preot din Iași, salvat de jandarmi din mulțimea furioasă în timp ce se pregătea să fugă din sat cu amanta

Preot din Iași, salvat de jandarmi din mulțimea furioasă în timp ce se pregătea să fugă din sat cu amantaȘtire de ultimă oră: Preotul din Iași care și-a pus satul în cap cu comportamentul său bizar

Un preot din Iași a stârnit controverse în satul său după ce a decis să părăsească localitatea alături de amanta sa. Incidentul a avut loc zilele trecute, când preotul și-a anunțat enoriașii că renunță la slujirea în parohie și că pleacă să înceapă o nouă viață alături de femeia cu care avea o relație.

Reacția sătenilor

Știrea a fost primită cu șoc și indignare de comunitatea locală, care s-a adunat în fața bisericii pentru a-i cere socoteală preotului. Oamenii s-au arătat revoltați de comportamentul acestuia și au cerut să fie dat afară din cler.

Confruntarea cu oamenii

Preotul a fost confruntat de săteni în fața bisericii, unde aceștia i-au reproșat decizia de a pleca alături de amantă. Au fost momente tensionate, iar preotul a încercat să-și justifice acțiunile, spunând că și el are dreptul la fericire. Cu toate acestea, oamenii din sat au insistat ca preotul să-și dea demisia și să plece definitiv.

Reacția oficială

În urma scandalului, ierarhia bisericească din Iași a anunțat că va investiga cazul și va lua măsurile necesare în conformitate cu regulile bisericești. Se așteaptă ca preotul să fie supus unei judecăți canonicale și să fie tras la răspundere pentru acțiunile sale.

În concluzie, comportamentul preotului din Iași a stârnit o mare agitație în satul său și a provocat un adevărat scandal în comunitatea locală. Reacția oamenilor a fost una fermă și univocă, aceștia cerând ca preotul să-și asume responsabilitatea pentru faptele sale și să plece definitiv din parohie.Sursa: https://www.fanatik.ro/?p=20685256