Radio Mania

Interne

Plajă murdară la Vama Veche: Tinerii au transformat-o în groapă de gunoi, revoltați turiștii

Plajă murdară la Vama Veche: Tinerii au transformat-o în groapă de gunoi, revoltați turiștiiPlaja din Vama Veche, transformata intr-o groapa de gunoi

Plaja din Vama Veche s-a transformat “intr-o groapa de gunoi” de tinerii care au petrecut aici in ultimele zile. Locuitorii din zona si turistii sunt revoltati de starea deplorabila in care a fost lasata plaja.

Sacose de gunoi, sticle de plastic, pachete goale de tigari si alte deseuri au fost aruncate pe plaja, transformand paradisul natural intr-un loc murdar si neplacut.

Turistii care au vizitat plaja dupa ce tinerii au plecat se declara socati de cantitatea de gunoi lasata in urma lor si de lipsa de responsabilitate a celor care au facut aceste lucruri.

Reactii din partea locuitorilor si turistilor

Locuitorii din zona sunt extrem de nemultumiti de comportamentul celor care au lasat plaja plina de gunoaie si solicita masuri ferme impotriva celor vinovati.

Turistii care iubesc frumusetea naturala a plajei din Vama Veche sunt dezamagiti de starea actuala a acesteia si solicita autoritatilor sa ia masuri pentru a mentine plaja curata si sigura pentru toti vizitatorii.

Concluzii

E important ca toti vizitatorii plajei sa arate respect fata de mediul inconjurator si sa nu lase gunoaie in urma lor. Ignorarea acestei responsabilitati poate avea consecinte grave asupra frumusetii naturale a plajei si a calitatii traiului pentru locuitorii din zona.

Speram ca incidentele de acest gen sa fie rare si ca toti cei care viziteaza plaja din Vama Veche sa respecte regula de aur a turistului responsabil: “Sa nu lasi urme de gunoi in urma ta”.Sursa: https://www.fanatik.ro/?p=20682959