Radio Mania

Interne

Patru tineri răniți grav în Maramureș, după ce mașina lor a derapat și a intrat într-un gard

Patru tineri răniți grav în Maramureș, după ce mașina lor a derapat și a intrat într-un gardAccident grav în Maramureș: patru tineri răniți, șoferul în stare critică

Un accident grav a avut loc marți dimineață într-o localitate din Maramureș, soldat cu rănirea a patru tineri, dintre care șoferul se află în stare critică.

Conform declarațiilor autorităților locale, accidentul s-a produs în timp ce mașina în care se aflau cei patru tineri se deplasa la mare viteză pe o porțiune de drum înviruit, pierzând controlul și ieșind de pe carosabil, cauzând un impact violent.

Ambulanțele au fost chemate imediat la fața locului, iar răniții au fost transportați de urgență la spital pentru îngrijiri medicale. Medicii au precizat că starea șoferului este deosebit de gravă, acesta fiind în pericol de viață.

Suspectat de viteză excesivă

În urma cercetărilor preliminare, polițiștii au indicat că viteză excesivă a fost un factor crucial în producerea accidentului. Se pare că șoferul mașinii nu a adaptat viteza la condițiile de drum, ceea ce a dus la pierderea controlului asupra vehiculului.

Investigațiile continuă pentru a stabilii cu exactitate cauzele accidentului și dacă au mai fost impliciți alți factori în producerea lui.

Sfaturi pentru siguranța la volan

Acest accident trist ne reamintește importanța respectării regulilor de circulație și a vitezei legale în trafic. Viteza excesivă este una dintre cele mai mari cauze de accidente rutiere și, din păcate, poate avea consecințe grave pentru toți participanții la trafic.

Înainte de a porni la drum, asigură-te că mașina este în stare bună de funcționare, că ai respectat regulile de siguranță și că ești complet concentrat la volan. Siguranța ta și a celor din jur depinde de responsabilitatea fiecărui șofer.Sursa: https://www.fanatik.ro/?p=20684196