Radio Mania

Știri

O tânără de 29 de ani a murit într-un accident tragic în Buzău, după ce a fost acroșată de un TIR.

O tânără de 29 de ani a murit într-un accident tragic în Buzău, după ce a fost acroșată de un TIR.Accident tragic în Buzău: Tânără de 29 de ani și-a pierdut viața într-un accident rutier

O tânără în vârstă de 29 de ani și-a pierdut viața pe un drum din Buzău, după ce mașina pe care o conducea a intrat, cu mare viteză, sub remorca unui TIR.

Accidentul s-a produs în cursul zilei de astăzi, într-o zonă cu trafic intens, iar tânăra a fost declarată decedată la fața locului de către echipele de intervenție.

Conform primelor informații, mașina condusă de tânără a intrat în coliziune cu remorca TIR-ului în urma unei manevre greșite sau a lipsei de atenție.

Poliția rutieră a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele accidentului și eventualele responsabilități. De asemenea, traficul în zonă a fost îngreunat din cauza accidentului și a intervenției echipajelor de salvare.

Familia și prietenii tânerei sunt în șoc și devastare după această tragedie neașteptată și tragică.

În astfel de momente grele, este important să fim mai atenți și mai precauți în trafic, să respectăm regulile de circulație și să acordăm o atenție sporită siguranței noastre și a celor din jur. Să avem grijă unii de alții și să ne bucurăm de fiecare zi pe care o trăim în siguranță și sănătate.

Sursa foto: Fanatik.ro
Sursa: https://www.fanatik.ro/?p=20682153