Radio Mania

Știri

O mamă din Argeș îi spune polițiștilor că fetița ei are „ceva diavolesc” și trebuie să fie „mântuită”, iar soțul ei reacționează.

O mamă din Argeș îi spune polițiștilor că fetița ei are „ceva diavolesc” și trebuie să fie „mântuită”, iar soțul ei reacționează.Bărbat din Pitești trăiește cu teama că soția sa ar putea agresa sau chiar ucide fiica lor de patru ani

Un bărbat din Pitești a dezvăluit că trăiește cu o frică constantă pentru siguranța fiicei lor de patru ani, după ce soția sa a părăsit recent domiciliul împreună cu copilul. Bărbatul, ale cărui nume nu a fost dezvăluit, susține că este îngrijorat că soția sa ar putea să-și agreseze sau chiar să-și ucidă fiica.

Sursa principală de stres pentru bărbat pare să fie comportamentul violent și imprevizibil al soției sale. El a raportat că soția sa a avut în trecut accese de furie și că a manifestat comportamente periculoase cu copilul. Această teamă a crescut atunci când soția sa a plecat de acasă împreună cu fiica lor.

Bărbatul a declarat că este disperat să-și recupereze fiica și să fie sigur că aceasta este în siguranță. El a apelat la autorități pentru a solicita sprijin în găsirea soției și a copilului și pentru a se asigura că fiica lor nu este expusă la niciun pericol.

Situția delicată a familiei a stârnit îngrijorare în comunitatea locală și a adus în atenția publică problema violenței domestice și a siguranței copiilor în familii. Se așteaptă ca autoritățile să investigheze în profunzime situația și să ia măsurile necesare pentru protejarea copilului și a celor implicați.


Sursa foto: Fanatik.ro
Sursa: https://www.fanatik.ro/?p=20641725