Radio Mania

Interne

O femeie în vârstă de 50 de ani a fost găsită moartă în Munții Rodnei după ce a căzut de la o înălțime de 30 de metri; anchetatorii nu exclud o posibilă crimă.

O femeie în vârstă de 50 de ani a fost găsită moartă în Munții Rodnei după ce a căzut de la o înălțime de 30 de metri; anchetatorii nu exclud o posibilă crimă.O turistă căzută în Munții Rodnei

Un incident tragic a avut loc în Munții Rodnei, unde o turistă s-a aventurat și a căzut în gol 30 de metri. Femeia, în vârstă de 35 de ani, a fost găsită de echipele de intervenție după ce a reușit să sune la serviciul de urgență și să ofere informații despre locul în care se află.

Posibilitatea unei crime?

Anchetatorii au luat în calcul posibilitatea unei crime, având în vedere circumstanțele neobișnuite în care s-a produs accidentul. Se fac cercetări pentru a clarifica toate aspectele și a se stabili cauza exactă a căderii femeii în gol.

Familia și prietenii turistei sunt în șoc și așteaptă cu nerăbdare să afle detalii despre starea ei de sănătate și despre circumstanțele în care s-a produs incidentul. Ei speră ca autoritățile să descopere adevărul și să aducă liniște și justiție în acest caz tragic.

Vom reveni cu informații pe măsură ce ancheta avansează și se fac clarificările necesare în acest caz.Sursa: https://www.fanatik.ro/?p=20689191