Radio Mania

Interne

O femeie a pierit într-un accident cumplit pe un drum din Vaslui, după ce s-a izbit cu mașina într-un copac

O femeie a pierit într-un accident cumplit pe un drum din Vaslui, după ce s-a izbit cu mașina într-un copacAccident grav în Vaslui: o șoferiță a decedat după ce a intrat cu mașina într-un copac

Un grav accident s-a produs în Vaslui, soldat cu decesul unei șoferițe și rănirea unei alte persoane. Potrivit autorităților, șoferița a pierdut controlul mașinii și a intrat într-un copac de pe marginea drumului.

Accidentul a avut loc în cursul serii trecute, iar echipajele de intervenție chemate la fața locului au găsit mașina grav avariată, iar șoferița era deja decedată. Cealaltă persoană aflată în mașină a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale de urgență.

Investigațiile sunt în curs

În urma tragediei, poliția a deschis o anchetă pentru a stabili cauzele exacte ale accidentului. Primele ipoteze indică faptul că șoferița ar fi pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive sau a stării de oboseală.

Familia și prietenii victimei au fost șocați de vestea tragică și au transmis condoleanțe celor apropiați. Autoritățile încurajează respectarea regulilor de circulație și conduita preventivă pentru a evita astfel de tragedii în viitor.

În același timp, rămâne importantă atenția acordată condițiilor de trafic și stării de sănătate a șoferilor pentru prevenirea evenimentelor rutiere grave.

Sursa foto: Poliția RomânăSursa: https://www.fanatik.ro/?p=20688196