Radio Mania

Divertisment

Moby anunță Turneu European și Lansare Album pentru a marca 25 de ani de la “Play”

Moby anunță Turneu European și Lansare Album pentru a marca 25 de ani de la “Play”
Moby anunță Turneu European și Lansare Album pentru a marca 25 de ani de la "Play"
Foto: Moby – Facebook

Moby anunță Turneu European și Lansare Album pentru a marca 25 de ani de la “Play”

Moby, unul dintre cei mai cunoscuți artiști ai muzicii electro, se pregătește să urce din nou pe scenă în Europa pentru a sărbători un moment de referință în cariera sa muzicală. La 25 de ani de la lansarea albumului său emblematic “Play”, artistul american, în vârstă de 58 de ani, va oferi fanilor un turneu special. În plus, va marca această ocazie cu lansarea unui nou album.

Concerte Caritabile pentru Drepturile Animalelor

Într-o mișcare remarcabilă, Moby va dedica acest turneu cauzelor în care crede. Încasările obținute din aceste concerte vor fi donate unor organizații care luptă pentru drepturile și bunăstarea animalelor, subliniind astfel angajamentul său profund față de activismul în acest domeniu.

Repertoriu Inspirat din Albumele Iconice “Play”, “18” și “Hotel”

Moby a dezvăluit că majoritatea concertelor din turneul european vor fi axate pe piesele de pe albumele sale cele mai cunoscute: “Play” (1999), “18” (2002) și “Hotel” (2005). Această decizie vine din dorința sa de a oferi publicului exact ceea ce își dorește.

Dezvăluiri și Angajament în Cauza Drepturilor Animalelor

Într-un interviu, Moby a vorbit deschis despre angajamentul său de lungă durată față de drepturile animalelor. Artistul este vegan de 37 de ani și consideră că apărarea acestor drepturi este o misiune fundamentală în viața sa. Tatuajele sale mari, care evidențiază angajamentul său, sunt doar o mică parte din dedicarea sa față de această cauză.

Colaborări și Noutăți Muzicale

În paralel cu turneul său, Moby va lansa un nou album intitulat “Always Centered At Night”. Acesta va include colaborări cu diverse talente din industria muzicală, continuând astfel tradiția sa de inovație și explorare artistică.

Continuarea unui Legacy Muzical

“Always Centered at Night” reprezintă cel de-al 22-lea album de studio al lui Moby. Cu peste 20 de milioane de copii vândute la nivel mondial, Moby rămâne unul dintre cei mai influenți și respectați artiști din industria muzicală contemporană.