Radio Mania

Interne

Miodrag Belodedici a fost prins băut la volan

Miodrag Belodedici a fost prins băut la volan

Miodrag Belodedici a fost prins băut la volan

Miodrag Belodedici a fost prins băut la volan cu o alcoolemie de 0,09 mg/l alcool pur în aerul expirat, și a rămas fără permisul de conducere după Meciul de Adio al Generației de Aur
Miodrag Belodedici, un fost mare internațional român, a rămas fără permis de conducere sâmbătă seară, imediat după meciul de adio al Generației de Aur, în care au învins echipa legendelor lumii cu 3-2.

Belodedici a confirmat pentru HotNews.ro: „Da, mi-a fost reținut permisul de conducere”.

Belodedici a fost una dintre vedetele prezente la meciul de pe Arena Națională din București, unde peste 50.000 de spectatori au asistat la acest eveniment special. Meciul a fost un prilej de sărbătoare atât pentru public, cât și pentru jucătorii Generației de Aur, care au oferit un spectacol de neuitat fanilor.

Incidentul de După Meci

După meci, Miodrag Belodedici a fost oprit de un filtru de poliție și a rămas fără permis de conducere. „Da, după acea sărbătoare de pe Arena Națională, am fost oprit de poliție și mi-au reținut permisul de conducere,” a confirmat el pentru HotNews.ro.

Întrebat despre motivul reținerii, Belodedici a evitat să ofere detalii suplimentare, în prima fază.

Declarația Fotbalistului
La câteva ore după incident, Belodedici a recunoscut că problema a fost legată de consumul de alcool. „M-au oprit când am ieșit de la restaurant, de la petrecere. Am plecat pe la 3 dimineața. Au venit după mine și m-au oprit. Au stat acolo și au așteptat. M-au urmărit cu mașina Poliției, cu girofar, cam 100 de metri,” a declarat el pentru Libertatea.

„Am băut două șprițuri cu băieții. După ce am fost oprit de Poliție, m-au pus să suflu și am avut o alcoolemie de 0,08. Îți dai seama ce beat eram eu? Sigur, e contravenție… Am fost dus la Poliție, m-au ținut două ore, mi-au luat sânge… Le-am spus că nu sunt beat, că pot sta și într-un picior. Și mi-au luat carnetul pentru 90 de zile,” a mai spus fostul internațional.

CITEȘTE ȘI: [GALERIE FOTO] Aparițiile serii la dineul “Generației de Aur”

Concluzie

Meciul de adio al Generației de Aur a fost un eveniment plin de emoții și bucurie, însă pentru Miodrag Belodedici, seara s-a încheiat cu pierderea permisului de conducere din cauza consumului de alcool. În ciuda acestui incident, Belodedici rămâne un simbol al profesionalismului și dedicării în fotbal, apreciat de fanii sportului.


Foto: romaniansoccer