Radio Mania

Știri

Marii producători solicită o taxare echitabilă a tuturor produselor cu nicotină, luând în considerare profilul lor de risc

Marii producători solicită o taxare echitabilă a tuturor produselor cu nicotină, luând în considerare profilul lor de riscMari producători din industria tutunului susțin taxarea echitabilă a tuturor produselor cu nicotină, inclusiv a pliculețelor cu nicotină.

Aceasta este o schimbare de direcție semnificativă pentru industria tutunului, care anterior se opusese regulilor stricte de impozitare a tutunului. Cu toate acestea, acum există un consens din ce în ce mai mare că impozitarea trebuie să fie aplicată în mod echitabil pentru toate produsele cu nicotină, indiferent de formă.

Acest lucru vine în contextul unei creșteri a popularității pliculețelor cu nicotină, precum cele folosite în dispozitivele de tip pod. Aceste produse furnizează nicotină fără a emite fum, ceea ce le face o alternativă mai sigură la țigările tradiționale. Cu toate acestea, ele rămân controversate datorită potențialului lor de a atrage tineri către fumat.

Prin susținerea unei taxă echitabile pentru toate produsele cu nicotină, producătorii de tutun își exprimă responsabilitatea și sprijinul pentru o reglementare mai riguroasă a pieței de nicotină. Această schimbare reflectă, de asemenea, o conștientizare crescută a impactului pe care produsele cu nicotină îl pot avea asupra sănătății publice și a nevoii de a reglementa aceste produse într-un mod mai eficient.

Sursa foto: Fanatik.ro
Sursa: https://www.fanatik.ro/?p=20646443