Radio Mania

Știri

Marcel Ciolacu, președintele PSD, se arată încrezător în șansele Coaliției de a obține minimum 17 europarlamentari la alegerile europarlamentare.

Marcel Ciolacu, președintele PSD, se arată încrezător în șansele Coaliției de a obține minimum 17 europarlamentari la alegerile europarlamentare.Marcel Ciolacu crede că alianța PSD-PNL va câștiga alegerile europarlamentare

Marcel Ciolacu a exprimat încrederea în succesul alianței PSD-PNL

Marcel Ciolacu este convins că alianța PSD-PNL va ieși învingătoare în alegerile europarlamentare și va avea ”minimum 17 europarlamentari”. El a exprimat încrederea sa în succesul acestei alianțe și în potențialul acesteia de a obține un număr semnificativ de locuri în Parlamentul European.

Ciolacu este optimist cu privire la rezultatele alegerilor și consideră că colaborarea dintre cele două partide va genera beneficii semnificative în ceea ce privește reprezentarea României în PE. El a subliniat importanța unei colaborări strânse între PSD și PNL pentru consolidarea poziției României în cadrul instituțiilor europene.

În ciuda diferitelor opinii politice și a istoricului de competiție între cele două partide, Ciolacu a evidențiat necesitatea unei abordări unite în fața alegerilor europarlamentare. El consideră că o colaborare eficientă între PSD și PNL poate aduce beneficii semnificative pentru politica externă și pentru viitorul României în Uniunea Europeană.

Așadar, conform lui Marcel Ciolacu, alianța PSD-PNL are șanse mari să obțină un rezultat favorabil în alegerile europarlamentare și să aibă cel puțin 17 europarlamentari în viitorul Parlament European.

Sursa foto: Fanatik.ro
Sursa: https://www.fanatik.ro/?p=20646362