Radio Mania

Diverse

Mai multe județe din România se confruntă cu vreme rea, fiind sub avertizare cod galben de ploi torențiale, grindină și vijelii.

Mai multe județe din România se confruntă cu vreme rea, fiind sub avertizare cod galben de ploi torențiale, grindină și vijelii.Cod galben de vreme rea în România

Agenția Națională de Meteorologie (ANM) a emis o nouă atenționare meteorologică valabilă până la ora 23:00 pentru mai multe zone din România.

Codul galben se referă la fenomene meteo periculoase, precum intensificări ale vântului, vijelii, ploi abundente sau chiar grindină.

Vremea în Capitală
Pentru București, se anunță condiții meteorologice nefavorabile, iar locuitorii trebuie să fie precauți. Se așteaptă rafale de vânt puternice, ploi însemnate cantitativ și posibile descărcări electrice.

Este recomandat să evitați deplasările inutile în această perioadă și să vă asigurați că ați luat toate măsurile de precauție necesare pentru a vă proteja și a vă asigura siguranța.

Stați la adăpost și urmăriți cu atenție avertizările emise de autorități. Este important să fiți informați despre evoluția vremii și să reacționați prompt în caz de pericol.

Păstrați-vă în siguranță și fiți pregătiți pentru schimbările bruște de vreme care pot apărea. Fiți precauți și nu luați cu ușurință avertizările meteorologice emise de ANM.Sursa: https://www.fanatik.ro/?p=20685329