Radio Mania

Diverse

Justin Timberlake, arestat pentru conducere sub influența alcoolului

Justin Timberlake, arestat pentru conducere sub influența alcoolului

Arestare și Detalii Incident

Justin Timberlake a fost arestat în Sag Harbor, New York, sub acuzația de conducere sub influența alcoolului (DWI). Potrivit poliției, Timberlake a trecut pe lângă un semn de stop și a ieșit din banda sa de circulație la volanul unui BMW din 2025.

Un ofițer a constatat că era într-o stare de intoxicație. Timberlake a fost eliberat pe proprie răspundere după o audiere scurtă.

Circumstanțele Arestării

Potrivit unor surse anonime citate de TMZ, Timberlake ar fi fost la un hotel local înainte de incident. Poliția a detectat miros de alcool și el a picat un test de sobrietate. Avocatul său, Ed Burke Jr., a declarat pentru Us Weekly că Timberlake a fost acuzat doar pentru că a refuzat testul cu etilotestul.

Context și Repercusiuni

Arestarea lui Timberlake vine la aproape un an după ce a discutat despre dependența sa de alcool în cadrul emisiunii Oprah’s Master Class.

Incidentul va aduce, cu siguranță, o nouă rundă de publicitate negativă, după ce a fost criticat pentru dezvăluirile din memoriile lui Britney Spears și controversa din 2004 cu Janet Jackson.

Cariera și Turneul

Albumul său al șaselea a debutat pe locul 19 în Billboard Hot 100, iar vânzările de bilete pentru turneul său “Forget Tomorrow” au fost neimpresionante. Timberlake a anulat un concert în Columbia, Carolina de Sud, fără explicații.

Următoarea sa apariție în instanță este programată pentru 26 iulie.

Declarația Reprezentanților

Până în prezent, reprezentanții lui Timberlake nu au comentat arestarea din Sag Harbor.


Sursa: The Guardian • Foto: Justin Timberlake – Facebook