Radio Mania

Informații Legale

Traducerea conținutului acestui website este realizată automat cu ajutorul Google Translate. “Radio Mania” nu își asumă responsabilitatea pentru acuratețea sau corectitudinea traducerii automate realizate cu ajutorul Google Translate. Înțelegeți că traducerea automată poate conține greșeli gramaticale și/sau erori. Pentru o înțelegere precisă a conținutului, vă recomandăm să consultați versiunea originală în limba română, sau să contactați echipa noastră pentru clarificări suplimentare.

Declarație despre drepturi de proprietate și responsabilitatea conținutului

Drepturi de proprietate

Logourile și mărcile vizibile

Toate logourile și mărcile vizibile pe acest site, inclusiv dar fără a se limita la, logourile posturilor de radio agregate, sunt proprietatea exclusivă a companiilor respective. Aceste logouri sunt utilizate doar în scopuri de identificare și pentru a facilita accesul la streamuri audio oferite de aceste companii. “Radio Mania” nu deține niciun drept de proprietate asupra acestor logouri și nu are nicio afiliere cu companiile care le dețin.

Drepturi de proprietate intelectuală

Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra acestor logouri sunt rezervate în totalitate companiilor respective.

Solicitarea eliminării sau modificării logo-urilor

Dacă dețineți drepturi asupra unui logo prezent pe acest site și doriți să solicitați eliminarea sau modificarea modului în care este utilizat, vă rugăm să ne contactați direct la [email protected].

Responsabilitatea conținutului

Agregarea și facilitarea accesului la streamuri audio

“Radio Mania” oferă o platformă online pentru agregarea și facilitarea accesului la streamuri audio oferite de diverse posturi de radio din întreaga lume și dincolo de aceasta. Ne străduim să asigurăm că informațiile și streamurile audio disponibile pe acest website sunt precise și actualizate în mod regulat.

Lipsa controlului editorial

Cu toate acestea, “Radio Mania” nu deține niciun control editorial asupra conținutului difuzat de aceste posturi de radio. Nu suntem responsabili pentru conținutul difuzat de aceste posturi, inclusiv dar fără a se limita la, emisiuni, interviuri, comentarii sau reclame transmise prin streamurile lor.

Responsabilitatea pentru drepturile de autor

“Radio Mania” nu își asumă responsabilitatea pentru plata drepturilor de autor a conținutului difuzat de posturile de radio de pe acest website. Responsabilitatea pentru respectarea legislației privind drepturile de autor revine în întregime posturilor de radio respective. Este responsabilitatea exclusivă a fiecărui post de radio să respecte și să achite drepturile de autor pentru melodiile, emisiunile, interviurile și orice alt conținut transmis prin streamurile lor, în conformitate cu legislația aplicabilă în țările lor de origine.

Transmiterea streamurilor audio

Toate streamurile audio sunt transmise așa cum sunt furnizate de posturile respective, fără nicio alterare sau modificare din partea noastră.

Taxe și daune

“Radio Mania” nu percepe și nu va percepe niciodată taxe pentru afișarea posturilor de radio pe acest website. De asemenea, “Radio Mania” nu va plăti eventuale taxe și/sau daune solicitate de posturile de radio pentru streamurile acestora, care sunt prezente pe platforma noastră – www.radiomania.ro – sau pentru orice alt motiv invocat de către posturile de radio.

Solicitarea eliminării streamurilor/posturilor de radio

În cazul în care un proprietar al unui post de radio dorește eliminarea streamului/postului său de pe acest website, ne poate contacta direct la [email protected]. Vom coopera prompt pentru a respecta cererea dvs. și pentru a menține o colaborare etică și legală cu toți partenerii noștri.

Solicitarea afișării unui post de radio

În cazul în care o persoană fizică sau juridică solicită afișarea unui post de radio pe site-ul nostru, va fi nevoită să acceseze această pagină, prin care ne poate trimite detaliile legate de postul de radio (logo WebP sau PNG, pătrat, la dimensiunea de minim 512x512px, descrierea postului de radio și adresa streamului audio). Prin trimiterea streamului/postului de radio și a conținutului aferent, inclusiv logo-ul și orice altă informație legată de acel post de radio, persoana declară și garantează că deține toate drepturile necesare pentru a permite afișarea acestor materiale pe platforma noastră. Persoana confirmă că este deținătorul legal al conținutului și al drepturilor de proprietate intelectuală asociate cu postul de radio trimis.

Informații legale adiționale

Articole și drepturi de autor

Site-ul “Radio Mania” conține articole scrise de editorii noștri și care pot fi sintetizate și optimizate cu ajutorul Chat GPT. În cazul în care un articol preluat dintr-o sursă externă este trimis către Chat GPT pentru a fi procesat, drepturile de autor rămân proprietatea originală a autorului sau a sursei originale, în măsura în care este aplicabil, cu excepția cazului în care se specifică altfel. Fiecare articol include o sursă specificată, dacă este cazul.

Utilizarea imaginilor și capturilor video

Imaginile utilizate pe site sunt preluate legal de pe site-uri cum ar fi Unsplash și/sau Pixabay. În cazul capturilor video, sursele capturii video sunt specificate în mod clar. Imaginile și capturile video preluate de pe alte site-uri, sunt utilizate în conformitate cu termenii și condițiile respective ale acelor site-uri, dacă acestea există.

Respectarea drepturilor de autor

“Radio Mania” respectă drepturile de autor și specifică sursele pentru imagini, articole și capturi video utilizate pe acest site, atunci când este cazul. În cazul în care dețineți drepturi asupra unui conținut utilizat pe acest site și doriți eliminarea acestuia, vă rugăm să ne contactați prin email la [email protected] și vom elimina respectivul conținut conform solicitării dvs.

Termeni de utilizare și politica de confidențialitate

Pentru a accesa detalii complete privind termenii de utilizare și politica de confidențialitate, vă rugăm să consultați paginile dedicate acestora pe site-ul nostru. Aceste documente oferă informații detaliate despre modul în care colectăm, utilizăm și protejăm datele personale ale utilizatorilor.

Contact pentru încălcarea drepturilor

Dacă observați orice încălcare a drepturilor de autor sau a altor drepturi pe acest site, vă rugăm să ne contactați imediat la [email protected]. Vom investiga prompt și vom lua măsurile necesare pentru a remedia situația.

Declarație de limitare a răspunderii

Informațiile și conținutul furnizate pe acest site sunt oferite “așa cum sunt” fără nicio garanție de acuratețe, completitudine sau actualitate. “Radio Mania” nu își asumă responsabilitatea pentru eventualele erori sau omisiuni în conținutul furnizat pe site. Traducerea conținutului se realizează în mod automat cu ajutorul Google Translate, ceea ce poate duce la apariția unor erori și greșeli de exprimare, pentru care nu ne asumăm responsabilitatea.

Consimțământ pentru trimiterea de conținut

Prin trimiterea oricărui conținut către “Radio Mania”, inclusiv dar fără a se limita la streamuri audio, logouri sau alte materiale, utilizatorul declară și garantează că deține toate drepturile necesare pentru a permite afișarea și utilizarea acestor materiale pe platforma noastră. Utilizatorul acordă “Radio Mania” un drept neexclusiv, gratuit și global de a utiliza, afișa și distribui acest conținut în legătură cu serviciile oferite de site.


Aceste informații legale sunt în vigoare începând cu 1 ianuarie 2024. “Radio Mania” își rezervă dreptul de a modifica aceste informații legale și alte politici relevante în orice moment, fără notificare prealabilă. Utilizatorii vor fi informați despre modificările semnificative prin actualizări pe această pagină. Continuarea utilizării acestui site după modificarea acestor informații implică acceptarea modificărilor respective. Utilizatorii sunt încurajați să consulte periodic această pagină pentru a verifica eventualele modificări.