Radio Mania

Interne

Incendiu și panică într-un bloc din Iași în a doua zi de Paște – Locatari evacuați după o explozie

Incendiu și panică într-un bloc din Iași în a doua zi de Paște – Locatari evacuați după o explozieExplozie urmată de incendiu într-un bloc din Iași

În a doua zi de Paște, un bloc din Iași a fost afectat de o explozie urmată de un incendiu, care a dus la evacuarea mai multor locatari din apartamentele lor.

Incidentul a avut loc într-un bloc de locuințe situat în cartierul Alexandru cel Bun din Iași. Autoritățile locale au intervenit rapid și au reușit să evacueze locatarii din bloc înainte ca incendiul să se extindă și mai mult.

Eforturi de stingere a incendiului

Pompierii au intervenit imediat pentru a stinge incendiul și a preveni ca flăcările să se extindă la alte apartamente. Din fericire, nu au fost înregistrate victime în urma acestui incident, însă câteva apartamente au suferit pagube materiale în urma exploziei și incendiului.

Cauzele incidentului

În prezent, autoritățile fac investigații pentru a stabili cauzele exacte ale exploziei și incendiului din blocul de locuințe din Iași. Se presupune că defecțiuni la instalațiile de gaz ar fi putut cauza incidentul, însă ancheta este în desfășurare.

Măsuri de siguranță

Reprezentanții autorităților locale se asigură că locatarii care au fost evacuați din bloc vor putea reveni în apartamentele lor în siguranță, după ce acestea vor fi verificate și asigurate împotriva altor incidente similare.

Sperăm că autoritățile vor reuși să clarifice cauzele acestui incident și că locatarii evacuați vor putea reveni în apartamentele lor cât mai curând posibil, în condiții de siguranță.Sursa: https://www.fanatik.ro/?p=20683375