Radio Mania

Interne

Incendiu într-un apartament din București în prima zi de Paște: O persoană a fost rănită, iar mai mulți locatari evacuați de pompieri

Incendiu într-un apartament din București în prima zi de Paște: O persoană a fost rănită, iar mai mulți locatari evacuați de pompieriTragedie în București: o persoană a murit în urma unui incendiu la etajul 12 al unui bloc

Un incendiu devastator a avut loc la etajul 12 al unui bloc din București, soldat cu o victimă fatală și evacuarea mai multor locatari de către pompieri.

Incendiul a izbucnit în timpul nopții, iar echipele de intervenție au reușit să localizeze și să stinge focul după mai multe ore de eforturi susținute.

Victima a fost găsită carbonizată în locuință

Din păcate, o persoană a fost găsită carbonizată în locuința de la etajul 12, fiind declarat decesul sa. Identitatea victimei nu a fost încă confirmată de autorități.

Evacuare dificilă a locatarilor

Sarcina pompierilor a fost dificilă, deoarece incendiul se manifestase violent și exista pericolul de propagare a flăcărilor la alte apartamente. Au fost evacuate mai multe persoane, iar multe dintre acestea au fost tratate de echipajele medicale la fața locului.

Cauza incendiului încă este investigată

Autoritățile au început ancheta pentru a stabili cauza exactă a incendiului, iar rezultatele vor fi comunicate publicului odată ce vor fi finalizate.

Incendiile reprezintă un risc uriaș pentru siguranța locuitorilor și este important să fim vigilenți în ceea ce privește măsurile de prevenire a acestora. Reamintim importanța detectorului de fum și necesitatea de a avea un plan de evacuare bine pus la punct în caz de incendiu.Sursa: https://www.fanatik.ro/?p=20682850