Radio Mania

Știri

Incendiu devastator într-o hală de creștere a păsărilor din Satu Mare, fumul negru acoperă cerul pe câțiva kilometri.

Incendiu devastator într-o hală de creștere a păsărilor din Satu Mare, fumul negru acoperă cerul pe câțiva kilometri.Incendiu puternic la o hală pentru creșterea păsărilor din Satu Mare

Un incendiu puternic a izbucnit, luni, la o hală pentru creșterea păsărilor din Satu Mare. Zeci de pompieri au fost trimiși la fața locului pentru a gestiona situația de urgență.

Focul a cuprins rapid întreaga clădire, iar echipajele de intervenție lucrează din greu pentru a limita pagubele materiale și pentru a stinge flăcările. Nu au fost raportate victime în urma incendiului, însă situația este în continuare în evoluție și se fac eforturi intense pentru a controla focul.

Locuitorii din zona respectivă au fost alertați și li s-a cerut să evite zona incendiului pentru a nu îngreuna intervenția pompierilor. Autoritățile locale au dat asigurări că se fac toate demersurile necesare pentru a gestiona eficient situația și pentru a preveni extinderea incendiului la proprietățile învecinate.

Motivele izbucnirii incendiului urmează să fie stabilite în urma anchetei care va fi efectuată de specialiști. Momentan, focarul incendiului este concentrat în zona halei destinate creșterii păsărilor, iar echipajele de intervenție depun eforturi considerabile pentru a controla situația.

Incendiile de această amploare reprezintă întotdeauna o provocare pentru autorități și pentru echipajele de intervenție, iar coordonarea acestora este esențială pentru limitarea daunelor și pentru asigurarea siguranței locuitorilor din zonă.


Sursa foto: Fanatik.ro
Sursa: https://www.fanatik.ro/?p=20643962