Radio Mania

Lifestyle

Ianis Hagi a avut o experiență tulburătoare la Muntele Athos: a călătorit alături de familie și de Adi Ilie. Gică Hagi a remarcat schimbările uluitoare la întoarcere. Tema discuțiilor? Fotbal, desigur.

Ianis Hagi a avut o experiență tulburătoare la Muntele Athos: a călătorit alături de familie și de Adi Ilie. Gică Hagi a remarcat schimbările uluitoare la întoarcere. Tema discuțiilor? Fotbal, desigur.Experiența lui Adi Ilie pe Muntele Athos alături de Hagi și Popescu

Adi Ilie a povestit recent despre experiența sa de pe Muntele Athos alături de Ianis și Gică Hagi și de Nicolas și Gică Popescu. Acest trip spiritual i-a marcat profund și i-a oferit o perspectivă diferită asupra vieții.

Momentele de rugăciune și meditație

Adi Ilie a mărturisit că cele mai puternice momente petrecute pe Muntele Athos au fost cele de rugăciune și meditație. Împreună cu Hagi și Popescu, au participat la slujbele religioase ale călugărilor și au avut ocazia să se retragă în liniște pentru a-și regăsi pacea interioară.

Discuțiile profunde și introspective

Pe parcursul călătoriei lor pe Muntele Athos, cei patru foști fotbaliști au avut ocazia să discute despre viață, moarte, credință și sensul existenței. Conversațiile lor au fost intense și au adus la lumină aspecte profunde ale sufletului uman.

Experiența de echilibru și pace interioară

Pentru Adi Ilie, această experiență pe Muntele Athos a fost una de echilibru și pace interioară. Acesta a putut să-și liniștească mintea și să-și hrănească spiritul în liniștea și frumusețea peisajului montan.

Reîntoarcerea în lumea agitată a fotbalului

După ce au petrecut câteva zile pe Muntele Athos, echipa de fotbaliști s-a întors în lumea agitată a fotbalului. Cu toate acestea, experiența lor pe munte le-a oferit o perspectivă nouă asupra a ceea ce înseamnă să fii cu adevărat împlinit și fericit.

În concluzie, experiența lui Adi Ilie pe Muntele Athos alături de Hagi și Popescu a fost una profundă și transformațională. Această călătorie spirituală i-a deschis ochii către frumusețea și misterul lumii și i-a oferit o nouă perspectivă asupra vieții.Sursa: https://www.fanatik.ro/?p=20681747