Radio Mania

Știri

Horia Constantinescu își dă demisia din funcția de șef al ANPC din motive personale

Horia Constantinescu își dă demisia din funcția de șef al ANPC din motive personaleHoria Constantinescu demisionează din funcția de șef al ANPC

Într-un mesaj postat pe Facebook joi dimineața, Horia Constantinescu a anunțat că demisionează de la șefia ANPC.

În mesajul său, Constantinescu a motivat decizia sa prin faptul că dorește să se retragă din activitatea publică pentru a se dedica altor proiecte personale și profesionale.

Constantinescu a mulțumit echipei sale pentru sprijinul acordat și a subliniat că a făcut tot posibilul să își îndeplinească atribuțiile în fruntea Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor.

“Este momentul pentru mine să fac o schimbare și să îmi îndrept atenția către alte provocări și oportunități care mă așteaptă în viitor. Îmi doresc să le mulțumesc tuturor celor cu care am avut oportunitatea să colaborez în acești ani și să le urez mult succes în continuare”, a scris Constantinescu pe Facebook.

Constantinescu a fost numit în funcția de președinte al ANPC în urmă cu trei ani și a fost considerat unul dintre cei mai activi șefi ai autorității în ultimul timp.

În încheierea mesajului său, Constantinescu a transmis că își dorește ca ANPC să continue să își desfășoare activitatea în beneficiul consumatorilor și a subliniat importanța protecției acestora în fața practicilor comerciale incorecte.


Sursa foto: Fanatik.ro
Sursa: https://www.fanatik.ro/?p=20646630