Radio Mania

Divertisment

„Gladiator 2”: Un sequel mult-așteptat după 24 de ani

„Gladiator 2”: Un sequel mult-așteptat după 24 de ani

La 24 de ani după ce „Gladiator” a câștigat premiul Oscar, Paul Mescal își face apariția în costumul de gladiator, luptând cu Pedro Pascal în mult-anticipatul sequel, „Gladiator 2”.

Paul Mescal ca Lucius Verus

În noul film, care va avea premiera la sfârșitul acestui an, în 15 noiembrie (UK), Paul Mescal interpretează rolul lui Lucius Verus, fiul Lucillei. În filmul original din 2000, Lucius era un copil. Mescal, în vârstă de 28 de ani, apare în primele imagini purtând un kilt de piele și o platoșă, aducând aminte de Maximus, personajul interpretat de Russell Crowe.

Pedro Pascal ca Generalul Roman Acacius

Pedro Pascal, în vârstă de 49 de ani, joacă rolul generalului roman Acacius, care s-a antrenat ca gladiator sub comanda lui Maximus. Pascal descrie personajul său ca fiind foarte diferit de Maximus, capabil de lucruri unice. Despre personajul său, Paul Mescal a declarat: „Este un general foarte, foarte bun, ceea ce înseamnă că este un criminal foarte bun”​(Wikipedia)​​ (CINEMABLEND)​.

Denzel Washington ca Macrinus

Denzel Washington se alătură distribuției în rolul lui Macrinus, un fost sclav devenit un comerciant bogat cu o dorință de răzbunare împotriva împăraților. Acesta este al doilea proiect al lui Washington cu Ridley Scott, după „American Gangster”​ (CINEMABLEND)​.

Alți membri ai distribuției

Distribuția include și alți actori notabili:

  • Connie Nielsen revine în rolul Lucillei, mama lui Lucius.
  • Derek Jacobi se întoarce ca senatorul Gracchus.
  • Djimon Hounsou reia rolul lui Juba, prietenul apropiat al lui Maximus din primul film​ (Wikipedia)​​(CINEMABLEND)​.
  • Joseph Quinn interpretează rolul co-împăratului Caracalla.
  • Fred Hechinger joacă rolul împăratului Geta, după ce Barry Keoghan a părăsit proiectul​ (CINEMABLEND)​.

Regizor și Producție

Ridley Scott revine la cârma regizorală a proiectului, iar scenariul a fost scris de David Scarpa. Filmul a fost produs cu un buget inițial de 165 de milioane de dolari, ajungând la un cost de producție de 310 milioane de dolari​ (Wikipedia)​.

„Gladiator 2” promite să aducă o poveste captivantă și plină de acțiune, continuând moștenirea lăsată de primul film. Fiți pregătiți pentru o aventură epică la sfârșitul acestui an, când „Gladiator 2” va ajunge pe marile ecrane!


Foto: Paramount Pictures – Instagram