Radio Mania

Interne

Fermierii din dosarul Ferma dacilor, aflat sub control judiciar, candidează la primărie. Care este averea celor doi edili din Gura Vadului?

Fermierii din dosarul Ferma dacilor, aflat sub control judiciar, candidează la primărie. Care este averea celor doi edili din Gura Vadului?Constantin Lungu si Nicolae Sora candideaza din nou pentru Primaria Gura Vadului

Constantin Lungu si Nicolae Sora, care au ocupat functia de primari ai localitatii Gura Vadului din judetul Prahova timp de doua mandate succesive, au decis sa isi depuna din nou candidatura pentru alegerile locale.

Experienta in administratia locala

Constantin Lungu si Nicolae Sora au dovedit o buna capacitate de gestionare a problemelor locale si o atentie deosebita acordata nevoilor comunitatii din Gura Vadului. Prin proiectele lor sustinute, au contribuit la dezvoltarea sustenabila a localitatii si la imbunatatirea calitatii vietii locuitorilor.

Prioritatile pentru urmatorul mandat

Cei doi candidati si-au exprimat intentia de a continua proiectele incepute si de a implementa noi initiative menite sa aduca beneficii comunitatii. Printre prioritatile propuse se numara imbunatatirea infrastructurii, stimularea economiei locale si protejarea mediului inconjurator.

Competitia electorala

Alegerile locale se anunta a fi una stransa, avand in vedere ca mai multi candidati si-au anuntat intentia de a concura pentru functia de primar al Gura Vadului. Constantin Lungu si Nicolae Sora se bucura insa de sustinerea unui numar semnificativ de locuitori, ceea ce le poate consolida sansele de realegere.

Concluzie
Constantin Lungu si Nicolae Sora, doi primari cu experienta si implicati in comunitatea locala din Gura Vadului, isi propun sa isi continue activitatea in aceasta functie pentru a aduce beneficii locuitorilor si pentru a contribui la dezvoltarea durabila a localitatii. Asteptam cu interes desfasurarea alegerilor locale si alegerea celui mai potrivit candidat pentru a conduce destinul Gura Vadului.


Sursa: https://www.fanatik.ro/?p=20684160