Radio Mania

Știri

Diana Șoșoacă anunță candidatura sa pentru Primăria Capitalei și lansează un apel: “Să ne facem orașul curat! Să scăpăm de șobolani!”

Diana Șoșoacă anunță candidatura sa pentru Primăria Capitalei și lansează un apel: “Să ne facem orașul curat! Să scăpăm de șobolani!”Schimbare de ultim moment: Diana Șoșoacă candidează pentru funcția de primar general al Capitalei

Aflată în ultima zi de depunere a candidaturilor, Diana Șoșoacă a făcut o surpriză neașteptată anunțând că vrea să ocupe funcția de primar general al Capitalei. Această schimbare vine ca o surpriză pentru mulți, dat fiind că Șoșoacă este cunoscută mai mult pentru activitatea sa politică controversată decât pentru experiența sa în administrația publică.

Anunțul candidaturii sale pentru Primăria Capitalei a fost făcut public de Biroul Electoral Central (BEC), care a confirmat că Diana Șoșoacă a depus toate documentele necesare în ultimul moment al termenului limită.

Reacții din partea opiniei publice

Această schimbare de ultim moment a stârnit numeroase reacții în rândul opiniei publice. Unii o susțin pe Diana Șoșoacă, considerând că are dreptul să își încerce norocul în alegerile pentru Primăria Capitalei. Alții, în schimb, sunt sceptici în privința capacității sale de a gestiona o administrație atât de complexă precum cea a Bucureștiului.

Rămâne de văzut cum va evolua campania electorală și cum vor reacționa ceilalți candidați la Primăria Capitalei în urma acestei surprize neașteptate din partea Dianei Șoșoacă.


Sursa foto: Fanatik.ro
Sursa: https://www.fanatik.ro/?p=20679520