Radio Mania

Știri

Declarația lui Marcel Ciolacu cu ocazia Zilei Poliției Române. Mesajul premierului pentru oamenii legii

Declarația lui Marcel Ciolacu cu ocazia Zilei Poliției Române. Mesajul premierului pentru oamenii legiiZiua Poliției Române și simbolul creștin al Bunei Vestiri

Astăzi, pe 25 martie, România sărbătorește Ziua Poliției Române, o ocazie specială pentru a omagia munca și devotamentul polițiștilor în asigurarea securității și ordinii publice în țară. De asemenea, în această zi, creștinii sărbătoresc și praznicul Bunei Vestiri, momentul în care arhanghelul Gavriil i-a vestit Fecioarei Maria că va da naștere Fiului lui Dumnezeu.

Această coincidență a celor două sărbători are o semnificație profundă, ambele fiind legate de actul de vestire a unor vești bune și de aducere a speranței și luminii în comunitate.

Ce le transmite premierul Marcel Ciolacu oamenilor în uniformă

Cu ocazia Zilei Poliției Române, premierul Marcel Ciolacu transmite un mesaj de recunoaștere și apreciere față de eforturile depuse de polițiști în menținerea ordinii și siguranței publice. El subliniază importanța rolului acestora în societate și îi îndeamnă pe toți cei care activează în domeniul securității să continue să își desfășoare activitatea cu profesionalism, integritate și devotament.

De asemenea, premierul îndeamnă la respect față de autoritatea legii și la colaborare între cetățeni și forțele de ordine pentru a asigura un mediu sigur și pașnic pentru toți membrii societății.

În final, Marcel Ciolacu le transmite tuturor polițiștilor din România că munca lor este valoroasă și că sunt apreciați pentru sacrificiul și dedicarea lor în serviciul comunității.


Sursa foto: Fanatik.ro
Sursa: https://www.fanatik.ro/?p=20643614