Radio Mania

Diverse

De ce Mitică Dragomir nu poate intra în biserică? ”Simt că-mi pierd cunoștința și plec”

De ce Mitică Dragomir nu poate intra în biserică? ”Simt că-mi pierd cunoștința și plec”Dumitru Dragomir vorbește despre un subiect sensibil: moartea fiului său

Dumitru Dragomir, fost președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal din România, a făcut declarații emoționante despre pierderea fiului său într-un accident de mașină. El a vorbit deschis despre durerea pe care o simte și despre modul în care a reușit să facă față acestei tragedii.

În cadrul unei emisiuni televizate, Dumitru Dragomir a vorbit despre impactul pe care moartea fiului său l-a avut asupra vieții sale și asupra viziunii sale asupra lumii. A recunoscut că a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă, dar că a reușit să găsească puterea de a merge mai departe.

Motivul pentru care Dumitru Dragomir nu mai simte nevoia să meargă la biserică
Oracolul FANATIK a dezvăluit și motivul pentru care Dumitru Dragomir nu mai simte nevoia să meargă la biserică. El a explicat că, deși a fost un om credincios în trecut, după tragedia prin care a trecut, a început să-și pună întrebări despre credința sa și despre existența divinității.

Dragomir a mărturisit că durerea provocată de moartea fiului său l-a făcut să își pună sub semnul întrebării multe aspecte ale vieții sale, inclusiv credința în Dumnezeu. El a precizat că, deși nu respinge complet religia, simte că nu mai găsește alinare și răspunsuri în cadrul bisericii.

În ciuda tuturor provocărilor cu care s-a confruntat, Dumitru Dragomir a demonstrat o putere și o înțelepciune remarcabile în gestionarea durerii sale and în exprimarea sentimentelor sale. Este un exemplu de curaj și de onestitate, care poate servi drept inspirație pentru toți cei care trec prin momente dificile în viața lor.


Sursa: https://www.fanatik.ro/?p=20677821