Radio Mania

Divertisment

Cele mai bune filme pe Platformele de Streaming în iulie 2024

Cele mai bune filme pe Platformele de Streaming în iulie 2024

Sezonul de filme de vară continuă în cinematografe luna aceasta cu titluri precum „Despicable Me 4” și „Deadpool and Wolverine”.

Însă, pe platformele de streaming, câteva producții de mare amploare și filme indie apreciate din prima parte a anului 2024 își fac debutul.

Godzilla x Kong: The New Empire (4 iulie)

Warner Bros. lansează „Godzilla x Kong: The New Empire” pe Max după un succes răsunător la box office, devenind cel mai profitabil film din universul MonsterVerse al studioului, cu încasări de 570 de milioane de dolari la nivel global.

Filmul se alătură altor blockbustere recente Warner Bros. din biblioteca Max, precum „Dune: Part Two,” „Wonka” și „Barbie”.

YouTube player
Vizionează pe:

Beverly Hills Cop: Alex F (3 iulie)

Poate cea mai importantă lansare de streaming din iulie este „Beverly Hills Cop: Alex F” pe Netflix, cea de-a patra parte a francizei de comedie cu Eddie Murphy.

Murphy, care a avut un succes pe Amazon Prime Video cu „Coming to America 2” în 2021, revine acum în rolul emblematic al detectivului Alex Foley.

Filmul este regizat de Mark Molloy și îl aduce pe ecrane pe Murphy alături de veteranii francizei Judge Reinhold și John Ashton, dar și cu nou-veniți precum Joseph Gordon-Levitt și Kevin Bacon.

YouTube player
Vizionează pe:

Love Lies Bleeding (19 iulie)

Biblioteca Max primește și thrillerul queer „Love Lies Bleeding” de la A24, regizat de Rose Glass și având-o în rol principal pe Kristen Stewart.

Filmul a avut încasări de 8 milioane de dolari la box office-ul intern după o premieră entuziasmantă la Festivalul de Film Sundance în ianuarie.

YouTube player
Vizionează pe:

The Ministry of Ungentlemanly Warfare (25 iulie)

În „The Ministry of Ungentlemanly Warfare”, regizat de Guy Ritchie, Winston Churchill autorizează o misiune ilicită pentru a submina flota de U-booturi germane a lui Hitler în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Henry Cavill joacă rolul principal, iar distribuția include și actori precum Eiza González, Alan Ritchson și Henry Golding.

YouTube player
Vizionează pe:

The Beekeeper (2 iulie)

Jason Statham revine pe Amazon Prime Video cu „The Beekeeper”, un film de acțiune regizat de David Ayer.

Filmul, care a avut încasări de 152 de milioane de dolari la nivel mondial, prezintă povestea unui asasin profesionist care își lasă deoparte activitățile de apicultor pentru a răzbuna moartea unui prieten exploatat.

YouTube player
Vizionează pe:

The Monk and the Gun (5 iulie)

Criticul de film Peter Debruge de la Variety a numit „The Monk and the Gun” al cincilea cel mai bun film din 2023.

Filmul, regizat de Pawo Choyning Dorji, explorează primele alegeri democratice din Bhutan, într-o comedie ce contrastează materialismul modern cu valorile budiste tradiționale.

YouTube player
Vizionează pe:

Femme (19 iulie)

„Femme” este un thriller queer provocator care explorează relația dintre un artist de drag londonez și bărbatul gay închis în el însuși care l-a atacat brutal.

Filmul a câștigat trei premii la British Independent Film Awards și prezintă performanțe impresionante de la Nathan Stewart-Jarrett și George MacKay.

YouTube player
Vizionează pe:

Knox Goes Away (26 iulie)

Michael Keaton regizează și joacă în „Knox Goes Away”, un thriller despre un asasin care încearcă să se împace cu fiul său înainte ca demența să-l consume.

Din distribuție fac parte James Marsden, Suzy McKinnon, Marcia Gay Harden și Al Pacino.

YouTube player
Vizionează pe:

Skywalkers: A Love Story (19 iulie)

Documentarul „Skywalkers: A Love Story” urmărește povestea cuplului Angela Nikolau și Ivan Beerkus, care își salvează relația și cariera prin escaladarea uneia dintre cele mai înalte clădiri din lume.

Documentarul, este plin de imagini impresionante și o poveste de iubire tumultuoasă.

YouTube player
Vizionează pe:

The Imaginary (5 iulie)

„The Imaginary”, animat de Yoshiyuki Momose și Studio Ponoc, este bazat pe cartea lui A.F. Harrold.

Povestea îl urmărește pe Rudger, prietenul imaginar al Amandei, care trebuie să-și găsească un nou scop după ce este lăsat în urmă. Filmul include vocile lui Louie Rudge-Buchanan, Evie Kiszel, Hayley Atwell și alții.

YouTube player
Vizionează pe:

The Long Game (12 iulie)

Jay Hernandez și Dennis Quaid joacă în „The Long Game”, o dramă care spune povestea adevărată a echipei de golf San Felipe Mustangs, formată din tineri mexicano-americani care au devenit campioni de stat în Texas în anii 1950, în ciuda prejudecăților rasiale.

YouTube player
Vizionează pe:

Faye (30 iulie pe HBO)

Documentarul „Faye” explorează cariera și viața personală a iconului de la Hollywood, Faye Dunaway, care discută deschis despre luptele sale cu problemele de sănătate mintală și tulburarea bipolară.

YouTube player

My Spy: The Eternal City (18 iulie)

Dave Bautista și Chloe Coleman se reunesc în sequel-ul „My Spy: The Eternal City”, o comedie de acțiune despre un agent CIA și o fată precoce care se implică într-un complot terorist internațional în timpul unei excursii școlare în Italia.

YouTube player
Vizionează pe:

Find Me Falling (19 iulie)

„Find Me Falling” este comedia romantică originală a lunii iulie pe Netflix, cu Harry Connick Jr. în rolul unui star rock a cărui veche iubire reapare în viața sa.

Filmul explorează viața unui artist ajuns la o răscruce în cariera sa.

YouTube player
Vizionează pe:

Quad Gods (10 iulie pe HBO)

Documentarul „Quad Gods” urmărește viețile a trei newyorkezi cu tetraplegie care formează prima echipă de e-sports complet tetraplegică din lume, subvertind astfel percepțiile despre dizabilitate.

YouTube player

Divorce in Black (11 iulie pe Amazon Prime)

Tyler Perry regizează „Divorce in Black”, un drama despre căsătorie cu Meagan Good în rolul principal. Good joacă rolul unei banchere a cărei viață este zdruncinată când soțul ei anunță că părăsește căsătoria.

YouTube player

Space Cadet (4 iulie)

„Space Cadet” este o comedie originală cu Emma Roberts în rolul principal. Filmul prezintă povestea lui Tiffany „Rex” Simpson, a cărei vis de a ajunge în spațiu devine posibil când aplicația ei falsificată la NASA este acceptată.

YouTube player
Vizionează pe:

The Inspection (18 iulie pe Netflix)

„The Inspection”, debutul regizoral al lui Elegance Bratton, ajunge pe Netflix. Filmul explorează povestea autobiografică a unui tânăr care trebuie să-și suprime identitatea sexuală în armată.

YouTube player

Descendants: The Rise of Red (12 iulie)

„Descendants: The Rise of Red” este noul film din franciza „Descendants”, centrat pe fiica reginei de inimă roșie din Țara Minunilor, care trebuie să colaboreze cu fiica Cenușăresei pentru a schimba trecutul și a preveni rivalitatea dintre mamele lor.

YouTube player
Vizionează pe:

Angels in the Outfield (15 iulie pe Disney+)

Clasicul film de baseball „Angels in the Outfield” ajunge pe Disney+. Joseph Gordon-Levitt joacă rolul unui orfan care se aliază cu un înger, interpretat de Christopher Lloyd, pentru a ajuta echipa de baseball Anaheim Angels să câștige campionatul.

YouTube player

One True Loves (26 iulie)

Prime Video lansează „One True Loves”, o adaptare a romanului romantic de Taylor Jenkins Reid.

În film joacă Phillipa Soo, Simu Liu și Luke Bracey și explorează dilemele unei femei care trebuie să aleagă între fostul soț pe care îl credea mort și actualul logodnic.

YouTube player
Vizionează pe:

Drive Away Dolls (12 iulie)

Ethan Coen debutează solo regizoral cu „Drive Away Dolls,” o comedie cu Margaret Qualley și Geraldine Viswanathan, despre două prietene care pornesc într-o călătorie la bordul unei mașini furate.

YouTube player
Vizionează pe:

Foto: Captură video – My Spy The Eternal City – Prime Video