Radio Mania

Interne

Cătălin Cherecheș, fost primar, trimis în judecată pentru agresarea unui consilier USR: ”Ești un prost, un jegos”

Cătălin Cherecheș, fost primar, trimis în judecată pentru agresarea unui consilier USR: ”Ești un prost, un jegos”Cătălin Cherecheș, fostul primar al Municipiului Baia Mare, riscă o nouă condamnare

Cătălin Cherecheș, fostul primar al Municipiului Baia Mare, se confruntă cu acuzații de purtare abuzivă, după ce și-a vărsat nervii pe un consilier local. Procurorii au deschis o anchetă în acest caz și există posibilitatea ca Cherecheș să fie condamnat pentru comportamentul său.

Acest incident a avut loc în timpul unei ședințe de consiliu local, unde Cătălin Cherecheș și-a pierdut cumpătul și a început să-și exprime în mod agresiv nemulțumirea față de un consilier. Acest comportament violent și abuziv a stârnit indignare în rândul celor prezenți și a fost raportat autorităților.

Cherecheș a fost deja implicat în mai multe scandaluri pe perioada mandatului său ca primar, fiind implicat în multiple dosare penale pentru fapte precum abuz în serviciu, spălare de bani și alte infracțiuni. Dacă va fi găsit vinovat și în acest caz de purtare abuzivă, el ar putea fi supus unei noi condamnări, care ar agrava situația sa juridică.

În ciuda acestor acuzații și probleme legale, Cătălin Cherecheș a negat vehement toate acuzațiile aduse împotriva sa și susține că este victima unei campanii de denigrare și compromitere planificate împotriva sa. Procesul său urmează să continue, iar autoritățile vor decide în final asupra vinovăției sau nevinovăției sale.Sursa: https://www.fanatik.ro/?p=20686816